pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 9 Μαρτίου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στο Αμφιθέατρο

του Ξενοδοχείου Παντελίδης.

Φέτος, στο πάλκο θα φιλοξενηθεί ένας αγαπημένος μουσικοσυνθέτης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, γνωστός σε όλους από Τα παιδιά από την Πάτρα, ο εξαιρετικός περφόρμερ πάνω στη σκηνή, με τις σπάνιες ικανότητες στο μπουζούκι, αλλά και ο μοναδικός δημιουργός τραγουδιών που μας συνόδευσαν στα νεανικά μας γλέντια και μας ταξίδεψαν μέσα από τη μικρή οθόνη. «Αρχιπέλαγος», «Της αγάπης μαχαιριά», «Κόκκινο Ποτάμι», «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», «Φίλα με» κ.ά., είναι μερικές από τις επιτυχίες της καλλιτεχνικής διαδρομής του. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει και παρουσιάσει τέσσερις κύκλους τραγουδιών για τις Αλησμόνητες πατρίδες.

Μαζί του θα τραγουδήσουν η Ευδοκία Ράπτη και ο Πάνος Μπλέτζας.

Η Ευδοκία Ράπτη, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής στην Ελλάδα, όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Θοδωρής Παπαδόπουλος (οπισθοδρομική κομπανία), Δημήτρης Ζμπέκος (ΖίγκΖάγκ), Κώστας Λογοθετίδης (Εκείνος κι Εκείνος), Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη Θεοκλέους,  η Τζώρτζια Κεφαλά(μπλε) και τελευταία κυκλοφόρησε το τραγούδι «Στοιχίζουνε τα σ'αγαπώ», στο οποίο έχει γράψει η ίδια τους στίχους, σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ο Πάνος Μπλέτζας, έχει ξανασυναντηθεί δισκογραφικά με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, («Υδρόγειος», «Οι φίλοι», «Χάθηκαν», «Η αγάπη πεμπτουσία» κ.ά) και ο ίδιος είναι ο συνθέτης και ερμηνευτής του τραγουδιού «Αλήθεια» που γράφτηκε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Παίζουν οι Μουσικοί:

Σταμάτης Χρήστου - πιάνο

Περικλής Παπαδόπουλος - κιθάρα 

Σπύρος Λιγκώνης - τύμπανα

Στέφανος Φακίνος - βιολί

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες μαζί με μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών θα μας παρουσιάσουν σκοπούς από τη Μικρά Ασία, συνθέσεις του Χρήστου Παπαδόπουλου και μεγάλα ελληνικά τραγούδια, σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

132024-105100

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)