pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στον FLASH για τα τα τραίνα... "...δεν ήταν δικά μου θέματα αυτά και αρμοδιότητας δικής μου και το αφήνω αυτό ως υπονοούμενο για κάποιους πονηρούληδες που λέγανε για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών..." (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνέντευξη με το βουλευτή της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο, είχε το βράδυ της Τετάρτης 29 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Μαρκοπούλου στην εκπομπή "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" της τηλεόρασης του FLASH,

μία μέρα μετά την τραγική επέτειο της κρατικής δολοφονίας στα Τέμπη και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας για αυτά που ακούγαμε από τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

Απαντώντας σε κρίσιμα ζητήματα για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, την απολιγνιτοποίηση, την ανεργία, την ακρίβεια, τις αγροτικές κινητοποίησης, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και πολλά άλλα, απαντούσε σαν να μην ήταν κυβερνητικός βουλευτής και επί σειρά ετών υπουργός, στέλνοντας τις ευθύνες στα "ανεξάρτητα" υπουργεία της κυβέρνησης, σε περιφερειάρχες και οπουδήποτε αλλού, προσπαθώντας να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί μετά τις άγριες πολιτικές που εφάρμοσαν όλοι μαζί, εναντίων του λαού της περιφέρειάς μας και όλης της χώρας!

Εντυπωσιακή, με την αρνητική έννοια του όρου, ήταν η αναφορά στο τραγικό, δολοφονικό δυστύχημα των Τεμπών, μιλώντας για "πονηρούληδες"... και λέγοντας ότι:

"...δεν ήταν δικά μου θέματα αυτά και αρμοδιότητας δικής μου και το αφήνω αυτό ως υπονοούμενο για κάποιους πονηρούληδες που λέγανε για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, που δυστυχώς ήτανε ότι χειρότερο μπορούσε να υπάρξει..."

[ για το www.kozani.tv Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης του Χρήστου και της Μαρίας από το Μεσόβουνο Εορδαίας ]

Δείτε το απόσπασμα μετά το 18:38 και ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο