pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δήμος Εορδαίας: Άμεση κινητοποίηση για την κατάρρευση πρανούς στο ποτάμι του Μηλοχωρίου Εορδαίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κατάρρευση μέρους του πρανούς σημειώθηκε στο ποτάμι που διέρχεται της Κοινότητας Μηλοχωρίου του Δήμου Εορδαίας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης

στην περιοχή, ενώ υποχώρησε ταυτόχρονα και τμήμα του πεζοδρομίου.

Για την κατάσταση ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που κινητοποίησαν άμεσα τα αρμόδια στελέχη και τις αρμόδιες υπηρεσίες Δήμου και Π.Ε. Κοζάνης, προκειμένου να επιληφθούν του φαινομένου και να μεριμνήσουν για τη λήψη μέτρων προστασίας των κατοίκων του Μηλοχωρίου.

Συγκεκριμένα, συνάντηση- σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προξένησε η σφοδρή βροχόπτωση στο Μηλοχώρι, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Εορδαίας Νικόλαος Φουρκιώτης, ο Πρόεδρος του Μηλοχωρίου Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κώστας Βύζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννης Κιοσές, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Συλλίρης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Τσιάμης.

Διενεργήθηκε παράλληλα έλεγχος της συμπεριφοράς του πρανούς και διασφαλίστηκε η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων με την απαραίτητη σήμανση, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις αποκατάστασης το αμέσως προσεχές διάστημα.

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Όλα όσα έγιναν στο
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)