pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: Άρση ασυλίας για Κ. Καραμανλή και Χρ. Σπίρτζη ζητούν γονείς των θυμάτων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την άρση της ασυλίας των Κώστα Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη, πρώην υπουργών Υποδομών και Μεταφορών,

ζητούν με αίτημα που κατέθεσαν στο προεδρείο της Βουλής η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασαν τα παιδιά τους στο σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη.

Εξάλλου, αύριο Τετάρτη, θα συζητηθεί στη Βουλή το πόρισμα - ντροπή της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Συζήτηση από την οποία, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα απουσιάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είπε: «Ως προς τη συζήτηση στη Βουλή, ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει δεκάδες φορές, έχει απαντήσει όποτε έχει ερωτηθεί και θα συνεχίσει να το κάνει για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών (...) Δεν έχει παραστεί σε συζητήσεις - αντίστοιχες με αυτή - κοινοβουλευτικές για Προκαταρκτική, οπότε δεν θα είναι σ' αυτήν τη συζήτηση. Προφανώς εκπροσωπείται και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και η κυβέρνηση στη συγκεκριμένη συζήτηση».

ΠΗΓΗ: https://www.902.gr/

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Όλα όσα έγιναν στο
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)