pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εκδήλωση της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ την Τετάρτη 3 Απριλίου με τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ | "Ο μύθος της ΕΕ για την «δίκαιη μετάβαση» και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το πρόγραμμα της εκδήλωσης της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στις 3 Απριλίου

Η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει

την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Κοβεντάρειο, πολιτική εκδήλωση με θέμα: "Ο μύθος της ΕΕ για την «δίκαιη μετάβαση» και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό"

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Θα ακολουθήσουν οι εξής θεματικές παρεμβάσεις:

  1. Νίκος Γεωργακόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, εργαζόμενος στην ΔΕΗ, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ: Οι επιπτώσεις της «πράσινης μετάβασης» στους εργαζόμενους και η ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης τους.
  2. Βογιατζή Μαρία, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μηχανολόγος μηχανικός: Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ και οι συνέπειές της στην αγροτική παραγωγή της Δυτικής Μακεδονίας.
  3. Τσαχουρίδης Άγγελος, υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Η πολιτική της ΕΕ στην ανώτατη εκπαίδευση και η πρόταση του ΚΚΕ

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)