pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

H Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: "Στα Τέμπη χάσαμε ό,τι πιο ιερό γεννήσαμε"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για τρίτη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο η Μαρία Καρυστιανού, μετά την απόφαση της

Επιτροπής Αναφορών PETI να μείνει ανοιχτή η αναφορά της και να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου TRAN και LIBE, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Η εκδήλωση «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Κουντουρά. 

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης, ο Βασίλης Κόκκαλης, Βουλευτής Λάρισας και Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη και ο Θεόδωρος Μαντάς, ποινικολόγος μέλος ΔΣ του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. 

Επίσης, παρενέβησαν μέσω βιντεοσύνδεσης ο Κώστας Γενιδούνιας, πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Μηχανοδηγών (Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης – ΠΕΠΕ), η Ελεονώρα Γεωργίου, νομικός, εκπρόσωπος οικογενειών θυμάτων, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, νομικός, εκπρόσωπος οικογενειών θυμάτων και η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα τραυματίας.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

Ολόκληρη η ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού:

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)