pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Φωτογραφίες από την επιτυχημένη Ποντιακή θεατρική κωμωδία «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το γέλιο λείπει από τη ζωή μας, είναι επίσης αποδεκτό ότι σε αυτή τη δύσκολη, γεμάτη αντιθέσεις, βάρβαρη εποχή, το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο.

Σήμερα, το γέλιο στην τέχνη δεν μπορείς να το συναντήσεις και τόσο εύκολα. Και όμως μια ερασιτεχνική ομάδα ίσως μπορεί να μας δείξει κάποιο δρόμο. Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοβούνου, όπως φυσικά και άλλες ομάδες  αυτού του είδους της περιοχή μας, έχουν αποδείξεις...

Αρκεί να μπεις σε μια αίθουσα με αυτού του είδους τις παραστάσεις και θα συναντήσεις κάτι πολύ ενδιαφέρον. Θα δεις την ανάγκη του κόσμου για χαμόγελα και την ευκολία με την οποία μια τέτοια διαδικασία ενεργοποιείται. Ίσως τελικά, τα πράγματα να είναι πιο απλά. 

Στις τέσσερεις παραστάσεις της Ποντιακής θεατρικής κωμωδίας «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στην Πτολεμαΐδα, το γέλιο και το χειροκρότημα ήταν κυρίαρχα στην αίθουσα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, ευχόμαστε συνέχεια και σε άλλες πόλεις.

Για το www.kozani.tv και την Omikron adv Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης του Χρήστου και της Μαρίας.

Δείτε φωτογραφίες και ένα απόσπασμα video

video:

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας