pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πτολεμαΐδα: Συγκέντρωση ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας την Τετάρτη 10 Απριλίου - "Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Εργαζόμενοι, εργαζόμενες

Συνταξιούχοι, άνεργοι, νέοι και νέες

Άλλο ένα λαϊκό σπίτι βάλανε στο στόχαστρο τα κοράκια των funds και των τραπεζών. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Απρίλη βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του 76χρονου συνταξιούχου Ρ.Ν. κάτοικου Πτολεμαΐδας, πατέρα δυο κοριτσιών, εκ των οποίων το ένα με μόνιμη σοβαρή αναπηρία. Το σπίτι τους είναι η μόνιμη και μοναδική κατοικία της τριμελούς οικογένειας.

Τον πλειστηριασμό έχει αναλάβει η εταιρία Do value, γνωστή για την ανάληψη τέτοιων «βρώμικων δουλειών».

Η τακτική των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» δανείων δεν παίρνει υπόψη κανένα από τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι των οφειλετών. Ο εξοντωτικός συνδυασμός ακρίβειας-φόρων- χρεών-πλειστηριασμών-κατασχέσεων αποκαλύπτει το μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις.

Κριτήριο για αυτούς δεν είναι οι λαϊκές ανάγκες αλλά το ακίνητο, πού βρίσκεται και πόσο κέρδος μπορεί να τους φέρει. Το δήθεν καλό κοινωνικό τους προσωπείο χάνεται όταν τους «γυαλίσει» το ακίνητο.

Το εργατικό - λαϊκό κίνημα δεν θα αφήσει κανέναν απροστάτευτο απέναντι στην επίθεση των τραπεζικών ομίλων, των τοκογλύφων και των κορακιών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, όλους όσους βρίσκονται στην ίδια μοίρα και αύριο να κινδυνεύει το δικό τους σπίτι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

Όλοι μαζί θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή κατοικία. Κάνουμε πράξη το σύνθημα «Τα σπίτια του λαού, τα σώζει ο λαός».

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 10πμ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ALPHA BANK ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)

ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:

ΣΕΕΕΝ-ΣΕΥΠΕ-ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…