pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Τελικός Κυπέλλου την Κυριακή - Όλοι Κοζάνη για τον τίτλο"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση πρωταθλήματος για την ομάδα μας καθώς αγωνίζεται με τον αποχωρήσα

από το πρωτάθλημα Μαγνησιακό. Ωστόσο την Κυριακή 14/4 στις 17:00 υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης με αντίπαλο το Βελβεντό.

Το εν λόγω παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς ο Εορδαϊκός θα διεκδικήσει τον τοπικό τίτλο έπειτα από αρκετά χρόνια. Η πρώτη και η μέχρι τώρα τελευταία κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου ήταν την σεζόν 2000-01 αγωνιζόμενος ως «Α.Σ. Πτολεμαΐδας».

Με το πέρασμα των καιρών και με την σταθερή συμμετοχή του Εορδαϊκού στην Γ ‘Εθνική η οποία παλαιότερα θεωρούταν επαγγελματική έπαψε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό και κατ’ επέκταση να τον διεκδικήσει.

Πλέον η Γ’ Εθνική θεωρείται ερασιτεχνική και συμμετέχουν κανονικά οι ομάδες στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Εορδαϊκός έχει φτάσει μεθοδικά και ως όφειλε στο όνομα και στην ιστορία του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βελβεντού.

Η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο καλούν το φίλαθλο κόσμο της ομάδας , της Εορδαίας και του ποδοσφαίρου την Κυριακή 14/4 στις 17:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης για έναν αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου στο οποίο ο τελικός νικητής θα είναι ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Εισιτήρια του αγώνα μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω σημεία προπώλησης:

  • Ta Panda - Παλαιών Πατρών Γερμανού 6, Πτολεμαΐδα
  • Καφέ Αφρόκρεμα - 25ης Μαρτίου 39, Πτολεμαίδα & στο 2ο κατάστημα Παυλίδη Αδαμοπούλου 41

 

Γραφείο Τύπου

«Φ.Σ. Εορδαϊκός»

 

 

ΠΗΓΗ: www.eordaikos.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING