Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ: Τη μπαρουτιά που έριξαν δεσμευόμαστε ότι θα τη στείλουμε πίσω, δεν πειθαρχούμε - Ο αγώνας δεν έχει κριθεί (VIDEO)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Αδέρφια, μετά από 40 μέρες ξανανταμώνουμε εδώ, όλοι μαζί, και τους δίνουμε την απάντηση ότι έξω από τη ΛΑΡΚΟ δεν πρόκειται να βγούμε» τόνισε στη συγκλονιστική του ομιλία

στο Σύνταγμα ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της Λάρυμνας. 

video:

 

«Η μπαρουτιά που έριξε στις οικογένειες μας δεσμευόμαστε να τη στείλουμε πίσω, δεν πειθαρχούμε, ο αγώνας δεν έχει κριθεί» υπογράμμισε και πρόσθεσε «στις 13 Μαΐου μπαίνει το δίλημμα που το έχουμε απορρίψει: Ή να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας, τα χωριά μας, τα μάρμαρα στα νεκροταφεία μας, τους δικούς μας ή να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Επιλέγουμε το δεύτερο. Θα κερδίσουμε».

Ακόμη ανέδειξε τις ασύλληπτες παλινωδίες της κυβέρνησης, που αρχικά κορόιδευε τους εργάτες πως οι «επενδυτές» τους θέλουν και την Παρασκευή έφτασε στο σημείο να λέει πως «δεν υπάρχει επενδυτής», ενώ κάλεσε σε μαζική κινητοποίηση το Σάββατο, στις 6 μ.μ., στη Χαλκίδα, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού. 

ΠΗΓΗ: https://www.902.gr/

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική... [ γράφει ο Θόδωρος Μήγκος ]

Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική... [ γράφει ο Θόδωρος Μήγκος ]


Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική...

Από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθανάσιος Αργυρόπουλος

Από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθανάσιος Αργυρόπουλος


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια …