Μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Λευτέρης Ιωαννίδης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση στην Αθήνα.

Στην πρώτη συνεδρίαση της σημαντικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος ορίστηκε μέλος της Επιτροπής (138/15-5-2024 του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ) έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Η συνεδρίαση έγινε την Τρίτη 2 Ιουλίου στην Αθήνα σε άριστο κλίμα και τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν για τις υποχρεώσεις τους.

Η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είναι μια από της σημαντικότερες επιτροπές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με κύρια αρμοδιότητα την εισήγηση θεμάτων προς το Διοικητικό Συμβούλιο του οργάνου σε θέματα θεσμικής και καταστατικής λειτουργίας των Δήμων.

Η επικαιροποίηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής αυτοδιοίκησης, η καταστατική λειτουργία των Δήμων, ενίσχυση της αυτονομίας των Ο.Τ.Α., η καλύτερη λειτουργία των Δημοτικών Συμβουλίων και η εμβάθυνση της δημοκρατικής τους λειτουργίας αλλά και η επίλυση σημαντικών καθημερινών προβλημάτων των Δήμων, αποτελούν μερικά από τα ζητήματα για τα οποία εργάζεται η Επιτροπή.

Κοζάνη 3-7-2024

1-IMG-20240702-150657

2-1720004917074

Δημοφιλή Νέα

Όταν ο Παντελής Καραλευθέρης «ξέχασε» ότι είχε προτείνει δωρεάν τηλεθέρμανση στην περιοχή μας από τη ΔΕΗ... Γιατί όμως ? (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη 17 Οκτώβρη, στις 6:00 μ.μ. στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Εορδαίας από Σωματεία και Φορείς. Ούτε ευρώ αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης - Δεν χρωστάμε – Μας χρωστάνε!
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από το
Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)

Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)


Η Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας καθιερώθηκε για πρώτη φο…

Μεσόβουνο Εορδαίας (1941-2024) | Εκδηλώσεις μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
Όλοι οι γονείς στο πόδι! - Σύλλογοι γονέων με αφορμή το θέμα της τηλεθέρμανσης και της επικείμενης αύξησής της
ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ:
Μεσόβουνο Εορδαίας 1941 - Εκδήλωση τιμής και μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 (video)