Γεωργία Ζεμπιλιάδου - Συνδυασμός Ελπίδα / Απάντηση σε Φούντογλου: "Εσκεμμένη παραπληροφόρηση και «αλλεργία» στον έλεγχο από τον Αντιπεριφερειάρχη"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε απάντηση Δελτίου Τύπου, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής, σχετικά με ανάρτηση μας,

(διαβάστε σχετικό σχόλιο – δημοσίευμα εδώ: https://kozan.gr/archives/563180 ), για το θέμα κάποιων “φωτογραφικών” όρων στη διακήρυξη της πράξης «Αναβάθμιση και Διεύρυνση τω νΚοινωνικώ νκαι ΠρονοιακώνΥπηρεσιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», έχουμε να πούμε ότι, η παραδοχή των εσφαλμένων ενεργειών πρέπει να συνοδεύεται από ψυχραιμία.

Είναι θεμιτό να αντιλαμβάνεσαι, έστω και εκ των υστέρων, αυτό που σου επισημαίνουν οι άλλοι ως προβληματικό και να προχωράς στις απαραίτητες διορθώσεις, διότι διαπιστώνεις το ορθό των παρατηρήσεων που σου κάνουν.

Το να το πράττεις όμως, με τρόπο επικριτικό προς αυτούς που σε διορθώνουν, συνιστά έλλειψη ψυχραιμίας και πρόκληση.

«Το διορθώσαμε από πριν αλλά …δεν σας το είπαμε» σίγουρα δεν είναι σοβαρή απάντηση από έναν Αντιπεριφερειάρχη.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο εν λόγω «φωτογραφικός όρος», ήταν ενσωματωμένος στο σώμα της Διακήρυξης που ήρθε προς ψήφιση και ως γνωστόν το Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίζει τη Διακήρυξη, δεν ψηφίζει «σημειώσεις».

Μετά από την έντονη παρέμβαση μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Περιφερειάρχης επιστράτευσε υπηρεσιακό παράγοντα, που επιχειρηματολόγησε για τη Διακήρυξη ως έχει, μη κάνοντας δεκτή, την εισήγηση μας για την αλλαγή του εν λόγω όρου.

Και ενώ δεν έγινε δεκτό το αίτημά μας για αλλαγή του συγκεκριμένου όρου κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη συνέχεια στην Περιφερειακή Επιτροπή ο όρος άλλαξε κάτι που επικροτήσαμε με την ανάρτηση μας.

Την προσπάθεια αποπροσανατολισμού που επιχειρείται, για το αν καταλάβαμε ή όχι το περιεχόμενο της Διακήρυξης, δεν θα την ακολουθήσουμε.

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι αστείο κάποιοι να υποστηρίζουν, ότι με τις παρεμβάσεις μου αναζητώ πολιτικά οφέλη.

Το ρόλο μου επιτελώ πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πολίτες.

Αν αυτή τη στάση μου κάποιοι την αξιολογούν ως συμπεριφορά «ελεγκτή», τότε μάλλον δεν αντιλαμβάνονται, ούτε το θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης, ούτε το ρόλο τους, ούτε την ευθύνη που έχουν απέναντι στους πολίτες.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ

Δημοφιλή Νέα

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου - Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου - Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες - ptolemaida.tv

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες - ptolemaida.tv


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για τις επόμενες έ…

ΜΠΛΟΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ: Όλοι και Όλες στο συλλαλητήριο, σήμερα Πέμπτη 6 Φλεβάρη στις 17:00 στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας!
Συλλαλητήριο αγροτών στην Πτολεμαΐδα - Γέμισαν με τρακτέρ η κεντρική πλατεία και οι δρόμοι (φωτογραφίες - βίντεο)
Φωτογραφίες & video από το μαθητικό συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα για το έγκλημα των Τεμπών !
Το «Πολιτικό Συμβούλιο» Δ. Μακεδονίας, η απολιγνιτοποίηση και το «λουλακί»… (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου

Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου


Γεγονότα και πρόσωπα που έμειναν στην ιστορία και δεν …

Οι ομιλίες από το Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στην Πτολεμαΐδα (video)

Οι ομιλίες από το Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στην Πτολεμαΐδα (video)


Οι ομιλίες από το Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφω…