Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών "Σταγόνα Ελπίδας" πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Φούντογλου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη υγείας κύριο Φούντογλου και ενημέρωση σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και τις δράσεις

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών "Σταγόνα Ελπίδας" με τον πρόεδρο Χρήστο Σκόρδα, την ταμία Αντωνία Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Βόμβα μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ είχαμε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου. 

Σε κλίμα συνεργασίας έγινε σήμερα η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για τις δράσεις που έρχονται Λαμπαδηδρομία, Αμφικτιονία, εξορμήσεις αιμοδοσίας και αποστολές αιμοπεταλιοδοτών για το καλοκαίρι και όχι μόνο. 

Με τον κύριο Φούντογλου αναλύσαμε τα στοιχεία όπου μπορούμε να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε ο καθένας από την μεριά του την επίτευξη παραγωγικών εξορμήσεων εθελοντικής προσφοράς αίματος. 

Ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον που έδειξε και δώσαμε υπόσχεση συνεργασίας με επίκεντρο την Εθελοντική Αιμοδοσία αιμοπεταλιοδοσία και ενημερώσεις.

472024-103607

 

Δημοφιλή Νέα

Αυτά έλεγε τον Δεκέμβριο του 2021 ο δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς στο kozani.tv για την τηλεθέρμανση... τους ηλεκτρολέβητες... τα 15 εκατομμύρια… την «εξασφάλιση»... τις ευχαριστίες στην κυβέρνηση… και για τις αυξήσεις που δεν θα γίνουν… (video)
Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης: Kατά το ήμισυ Μεσοβουνιώτης, τιμή μου που το λέω ! (video)

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης: Kατά το ήμισυ Μεσοβουνιώτης, τιμή μου που το λέω ! (video)


"Η συγγραφική μου δραστηριότητα έχει την αφετηρία της…

Βίντεο του kozani.tv από το ετήσιο μνημόσυνο για το Ολοκαύτωμα του Μεσοβούνου
Η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του KKE αποχαιρετά τον σύντροφο Νίκο Ακριτίδη (Χρύσανθο)
Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π.Ε Κοζάνης για την αύξηση της τιμής της τηλεθέρμανσης

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π.Ε Κοζάνης για την αύξηση της τιμής της τηλεθέρμανσης


Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας φαρσοκωμω…

Φωτογραφίες του kozani.tv από το ετήσιο μνημόσυνο για το Ολοκαύτωμα του Μεσοβούνου
Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας για τη συνεδρίαση του ΔΣ Εορδαίας στις 17 Οκτωβρίου με θέμα την λειτουργία της τηλεθέρμανσης