Την πρώτη θέση στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό "The Art Of Social Media" στην κατηγορία Storytelling κέρδισε ο Δημήτρης Βαβλιάρας !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η έκθεση The Art of Social Media για πέμπτη συνεχόμενης χρονιά σηματοδοτεί μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τέχνης και των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας.

Πρόκειται για ένα Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμό που αποτελεί απόλυτη ωδή στη δύναμη των social media, με κεντρικό στόχο την ανάδειξη της υψηλής ποιότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης μέσω της φωτογραφίας στο διαδίκτυο.

Δέκα συναρπαστικές φωτογραφικές κατηγορίες διαγωνίστηκαν φέτος, δημιουργώντας έναν πολυδιάστατο χώρο έκφρασης για τους καλλιτέχνες και τους λάτρεις της φωτογραφίας. Η καταξιωμένη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εξαιρετικούς επαγγελματίες του χώρου, ανέδειξε τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες από κάθε κατηγορία, προσδίδοντας επιπλέον κύρος στον διαγωνισμό.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Storytelling κέρδισε ο Δημήτρης Βαβλιάρας, ο γνωστός φωτογράφος από την Αιανή!

Δείτε το video με τους νικητές του διαγωνισμού:

Η έκθεση The Art of Social Media διοργανώνεται φέτος για πέμπτη συναπτή φορά, σηματοδοτώντας μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τέχνης και των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας. Πρόκειται για ένα Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμό που αποτελεί απόλυτη ωδή στη δύναμη των social media, με κεντρικό στόχο την ανάδειξη της υψηλής ποιότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης μέσω της φωτογραφίας στο διαδίκτυο.

Δέκα συναρπαστικές φωτογραφικές κατηγορίες διαγωνίζονται φέτος, δημιουργώντας έναν πολυδιάστατο χώρο έκφρασης για τους καλλιτέχνες και τους λάτρεις της φωτογραφίας. Η καταξιωμένη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εξαιρετικούς επαγγελματίες του χώρου, θα αναδείξει τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες από κάθε κατηγορία, προσδίδοντας επιπλέον κύρος στον διαγωνισμό.

https://www.theartofsocialmedia.gr/

 

www.kozani.tv

Δημοφιλή Νέα

Αφιερωμένο σε όλους τους προκλητικούς
Φωτογραφίες από το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Κοζάνη το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη | Μουσικό αφιέρωμα «50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή» - Ομιλία από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη - συναυλία με την Γλυκερία | kozani.tv
ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας: Εγγραφές από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για τη νέα περίοδο λειτουργίας των τμημάτων
Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην αυλή του Φιλοπρόοδου Σύλλογος Κοζάνης - Παράσταση λόγου και μουσικής «Φύλλο χρυσό του ανέμου μη κατεβείς στη Γη»
Αυθαίρετα συμπεράσματα…

Αυθαίρετα συμπεράσματα…


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου για το Tvxs.gr.

Ο Κωνσταντίνος Στόκκος για τη ΜΕΘ Κοζάνης : Μάλλον κάποιοι δεν θέλουν. Το ερώτημα είναι γιατί...
Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος


Σαν σήμερα,14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε από τη ζωή ο Στέλιο…