Ο Θωμάς Πιρίτζαους στο top-sport.gr: «Μας έκλεψαν με το έτσι θέλω, η αδικία σε όλο της το μεγαλείο - Να επιστρέψει ο Εορδαϊκός στην Γ’ Εθνική»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα - Ένιωσα άδειος και αηδία.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Θωμάς Πιρίτζαους. Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, μιλάει στο www.top-sport.gr, μετά την ανανέωσή του.

Ο κεντρικός αμυντικός του Εορδαϊκού, παρέμεινε στην ομάδα, παρότι είχε προτάσεις για πιο υψηλή κατηγορία.

Μεταξύ άλλων, μας μίλησε για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής που έκρινε την παραμονή στην κατηγορία, εξηγώντας μας ότι ένιωσε την μεγαλύτερη αδικία της ζωής του.

Παράλληλα ανέφερε πως ο Εορδαϊκός πάει ξεκάθαρα για την άνοδο, ενώ μίλησε και για το επίπεδο που υπάρχει στην περιοχή μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

  1. Ανανέωσες για ακόμα μια χρονιά με τον Εορδαϊκό. Γνωρίζουμε πως είχες προτάσεις και από ομάδες εκτός του Νομού μας. Πως πήρες αυτή την απόφαση;

Καλησπέρα Χρηστό και σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτή την συνέντευξη. Για αρχή η αλήθεια είναι  ότι ανανέωσα με την ομάδα του Εορδαϊκού, παρόλο που όπως είπες δέχτηκα κάποιες αρκετά καλές προτάσεις από παραπάνω κατηγορία και ομάδες που θα έκαναν πρωταθλητισμό, αλλά για δικό μου κυρίως λόγο δεν υλοποιήθηκαν! Είχα μια πολύ καλή πρόταση από τον Εορδαϊκό για ανανέωση και έτσι αποφάσισα ότι εφόσον θα μείνω στο νομό, το καλύτερο θα ήταν στον Εορδαϊκό, σε μια ομάδα όπου πέρυσι μετά τον τραυματισμό μου με στήριξε και με βοήθησε να επανέλθω σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Εννοείται ότι και εγώ από την δίκη μου πλευρά βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα!

  1. Είσαι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έζησες πολύ έντονα την περσινή χρονιά. Ειδικά το τελευταίο παιχνίδι παραμονής στο οποίο έπεσε η ομάδα με άδικο τρόπο. Πως έζησες αυτό το ματς;

Η περσινή χρόνια για μένα, το δεύτερο μισό που μπήκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο την έζησα πολύ έντονα! Για αρχή με το πόδι μου να προσαρμοστώ και μετέπειτα διότι η ομάδα έπαιζε κάθε αγώνα με την πλάτη στον τοίχο. Κάναμε πορεία πρωταθλητισμού και καταφέραμε να είμαστε πάνω από την ζώνη μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος. Από εκεί και πέρα, εξωγηπεδικά ξέρουμε ότι πολλές φορές πολλά γίνονται! Εμείς προσπαθήσαμε με όλη μας την ψυχή, αλλά το τελευταίο ματς ήταν η αδικία σε όλο της το μεγαλείο. Μου ξανά έτυχε αδικία όπως τότε με την Κοζάνη και τον Μακεδονικό. Αλλά το περσινό ήταν άλλο πράγμα. Ήμασταν στην κατηγορία έως το τέλος με το σκορ 1-0 αλλά ο διαιτητής «ανακάλυψε» ένα πέναλτι σκάνδαλο! Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα. Εκεί έγινε το 1-1 μετά την διακοπή και μετέπειτα λίγο η απειρία λίγο η ατυχία έφερε ολική ανατροπή και… παγωμάρα. Ένιωσα εγώ προσωπικά άδειος και αηδία. Μας έκλεψαν με το έτσι θέλω! Εγώ κάπως το διαχειρίστηκα, αλλά έβλεπα παιδιά να κλαίνε γιατί έπαιξαν με τον ιδρώτα τους, άλλωστε το είδες και εσύ μετά μάτια σου και αυτές η εικόνες δύσκολα φεύγουν. Σίγουρα όμως όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, άλλες φορές θα είσαι αδικημένος άλλες ευνοημένος απλά αυτό ήταν πολύ οριακό παιχνίδι!

  1. Σε τι βαθμό υπάρχει το αίσθημα αδικίας στις τάξεις της ομάδας; Είναι κάτι που σας πεισμώνει ενόψει της νέας σεζόν;

Το αίσθημα τις αδικίας υπάρχει και θεωρώ θα υπάρχει για αρκετό διάστημα ακόμα μέχρι να μπούμε σε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Από εκεί και πέρα θα μείνουν όλα πίσω. Σίγουρα αυτό πείσμωσε όσους παίκτες έμειναν και την διοίκηση απλά μας πήγε λίγο πίσω.

  1. Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Εορδαϊκού στο Α' Τοπικό;

Ο φετινός στόχος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Μη κρυβόμαστε, ο Εορδαϊκός είναι το όνομα και από την στιγμή που έγιναν έτσι τα πράγματα, οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία.

  1. Ξέρεις πολύ καλά και την κατηγορία της Γ' Εθνικής αλλά και το τοπικό πρωτάθλημα της περιοχής μας. Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Νομίζω ότι το Α’ Τοπικό Κοζάνης έχει πέσει σε επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το βλέπουμε ακόμα και στις ομάδες που συμμετέχουν, όσο πάνε λιγοστεύουν. Θεωρώ όμως ότι πέρυσι μέχρι ένα σημείο είχε ενδιαφέρον η μάχη της πρωτιάς και φέτος το βλέπω ακόμα καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμαστε σαν περιοχή. Είναι τα Κοίλα σαν πρωταθλητές, είναι η Σιάτιστα που δεν ξέρω τι στόχους έχει αλλά συνήθως παρουσιάζει καλή ομάδα, ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας που όπως είδαμε πήρανε αρκετά και έμπειρα παιδιά επίσης πολύ σημαντικό και εμείς ίσως προκύψουν και εκπλήξεις ποτέ δεν ξέρεις.

  1. Ποιοι είναι η προσωπικοί σου στόχοι μέσα στον χώρο του αθλητισμού;

Η προσωπική μου στόχοι σίγουρα είναι να γίνομαι καλύτερος γιατί η άποψη μου είναι ότι σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα υπάρχει κάτι που μπορείς να βελτιώσεις. Χαίρομαι να έχουμε και νέα παιδιά στην ομάδα και αν μπορώ να είμαι δίπλα τους εγώ και οι υπόλοιποι έμπειροι, ώστε να γίνουν καλύτεροι και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαρούμε!

  1. Τέλος ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Εορδαϊκού ενόψει της χρονιάς που έρχεται;

Τέλος το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φίλους της ομάδας είναι ότι φέτος ίσως χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ η στήριξη στα νέα παιδιά μετά την απογοήτευση που ήρθε πέρυσι.  Να έρθουν στο γήπεδο και εμείς να καταφέρουμε να τους προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνυμα θα ήταν για όλους τους φιλάθλους του ερασιτεχνικού και ακόμα και της Κοζάνης, γιατί είδαμε εκεί που είχαμε κάνει άλματα σα Νομός στο ποδόσφαιρο, γυρίσαμε χρόνια πίσω! Ευχαριστώ και πάλι Χρήστο, καλή ποδοσφαιρική σεζόν να ευχηθώ εγώ σε όλους και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς!

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Αφιερωμένο σε όλους τους προκλητικούς
Φωτογραφίες από το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Κοζάνη το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη | Μουσικό αφιέρωμα «50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή» - Ομιλία από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη - συναυλία με την Γλυκερία | kozani.tv
ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας: Εγγραφές από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για τη νέα περίοδο λειτουργίας των τμημάτων
Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην αυλή του Φιλοπρόοδου Σύλλογος Κοζάνης - Παράσταση λόγου και μουσικής «Φύλλο χρυσό του ανέμου μη κατεβείς στη Γη»
Αυθαίρετα συμπεράσματα…

Αυθαίρετα συμπεράσματα…


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου για το Tvxs.gr.

Ο Κωνσταντίνος Στόκκος για τη ΜΕΘ Κοζάνης : Μάλλον κάποιοι δεν θέλουν. Το ερώτημα είναι γιατί...
Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος


Σαν σήμερα,14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε από τη ζωή ο Στέλιο…