Πυρκαγιά Αττική: Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Βριλησσίων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η σορός ενός ατόμου, κατά πάσα πιθανότητα γυναίκας, βρέθηκε απανθρακωμένη εντός χώρου επιχείρισης στο Πάτημα Βριλησσίων, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Κατά τις πληροφορίες που μεταδίδονται, η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι κατά την τελευταία ενημέρωση που έγινε από την Πυροσβεστική, ο εκπρόσωπος του Σώματος Βασίλης Βαθρακογιάννης είχει αναφέρει σχετικά με τις πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή για αγνοούμενο άτομο: «Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό».

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η γυναίκα βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο επειδή εργαζόταν εκεί, ή αν κατέφυγε εκεί προκειμένου να γλιτώσει από την πυρκαγιά, με αποτέλεσμα τελικά να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.

ΠΗΓΗ: www.documentonews.gr

Δημοφιλή Νέα

Αφιερωμένο σε όλους τους προκλητικούς
Φωτογραφίες από το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Κοζάνη το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη | Μουσικό αφιέρωμα «50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή» - Ομιλία από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη - συναυλία με την Γλυκερία | kozani.tv
ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας: Εγγραφές από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για τη νέα περίοδο λειτουργίας των τμημάτων
Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην αυλή του Φιλοπρόοδου Σύλλογος Κοζάνης - Παράσταση λόγου και μουσικής «Φύλλο χρυσό του ανέμου μη κατεβείς στη Γη»
Αυθαίρετα συμπεράσματα…

Αυθαίρετα συμπεράσματα…


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου για το Tvxs.gr.

Ο Κωνσταντίνος Στόκκος για τη ΜΕΘ Κοζάνης : Μάλλον κάποιοι δεν θέλουν. Το ερώτημα είναι γιατί...
Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος


Σαν σήμερα,14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε από τη ζωή ο Στέλιο…