ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ Σύσκεψη την Πέμπτη στην Εορδαία για το θέμα της τηλεθέρμανσης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων απευθύνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ), για την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, με αφορμή τις εξελίξεις στην τηλεθέρμανση.

«Καμία αναμονή-καμία αυταπάτη ότι μπορεί να βγει κάτι θετικό για το λαό της Εορδαίας από την διαπραγμάτευση που διεξάγεται τους τελευταίους μήνες μεταξύ Δήμου-Περιφέρειας και κυβέρνησης με τη ΔΕΗ», σημειώνει ο ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ και προσθέτει μεταξύ άλλων καλώντας στη σύσκεψη:

«Τώρα είναι η ώρα της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα! Για να καθορίσουμε τις εξελίξεις. όσο ο λαός μένει στο περιθώριο, τόσο η κυβέρνηση και η ΔΕΗ σκληραίνουν τη στάση τους και με περίσσιο θράσος απειλούν να κόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην τηλεθέρμανση.

Μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε! Για δεκαετίες η ΔΕΗ και το κράτος εκμεταλλεύτηκαν τα εδάφη μας βγάζοντας δισεκατομμύρια κέρδη. Το ελάχιστο που πρέπει να μας επιστρέψουν είναι να έχουμε φθηνή τηλεθέρμανση.

Κυβέρνηση και ΔΕΗ θέλουν να κρατάνε σε ομηρία το λαό της Πτολεμαΐδας και όχι μόνο για την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα έχουμε θέρμανση τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά και για το αν θα γίνει η τροφοδοσία με θερμική ενέργεια από την 5η μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Ενώ είναι έτοιμα όλα τα έργα διασύνδεσης, η ΔΕΗ είναι αρνητική γιατί δεν θέλει να υποχρεώνεται να την έχει συνέχεια στο σύστημα».

Καλεί επίσης τα σωματεία και τους φορείς της Εορδαίας να πάρουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουν θέρμανση φθηνή για όλους  - καμιά αύξηση της τιμής της τηλεθέρμανσης.

Δημοφιλή Νέα

Ζητούνται άτομα για εργασία από το Super market
Εκδήλωση - συζήτηση για την
Σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην αυλή του Φιλοπρόοδου Σύλλογος Κοζάνης - Παράσταση λόγου και μουσικής «Φύλλο χρυσό του ανέμου μη κατεβείς στη Γη»
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχαιρετά τον Αντώνη Φώσκολο:

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχαιρετά τον Αντώνη Φώσκολο: "Καλό ταξίδι κ. καθηγητά"


Λαμπρός επιστήμονας, διακεκριμένος καθηγητής, πρωτοπό…

Μάνος Λοΐζος: Μελωδός της καρδιάς και του αγώνα,

Μάνος Λοΐζος: Μελωδός της καρδιάς και του αγώνα, "έφυγε" σαν σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 1982


Σαν σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου 1982, έφυγε από τη ζωή ο μελωδός…

Γάζα - Η άλλη πλευρά της γενοκτονίας: Πάνω από 22.000 Παλαιστίνιοι με μόνιμη αναπηρία ή βαρύτατους τραυματισμούς
Α’ Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Ο πίνακας των σκόρερ μετά την 1η αγωνιστική

Α’ Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Ο πίνακας των σκόρερ μετά την 1η αγωνιστική


Πραγματοποιήθηκε η «πρεμιέρα» του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κο…