Πομάσκι: «Ο Μίλτος πάντα μου λέει ''ναι'' και δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για τη συνεργασία του με τον Μίλτο Τεντόγλου, με τον οποίο έχουν μία σειρά από επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, μίλησε ο Γιώργος Πομάσκι.

Ένας… χαρούμενος προπονητής φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μίλτο Τεντόγλου, λέγοντας πως δεν σταματάει να δουλεύει και πρόκειται για έναν σοβαρό αθλητή που έχει στο μυαλό του μόνο τις αγώνες και αποφεύγει τις εξόδους.

Για την ηρεμία που βγάζει ο αθλητής του, Μίλτος Τεντόγλου, είπε στην εκπομπή Happy Day: «Ο Μίλτος θα κάτσει πολλές ώρες πριν από τους βασικούς αγώνες, να το αναλύσει πολύ, θα σκεφτεί μία τακτική από τη δική του πλευρά και μετά θα κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του. Έχει λίγο άγχος, το οποίο το κάνει δημιουργικό και εμείς απέξω εισπράττουμε αυτή την εικόνα. Είναι εσωστρεφής, αλλά τον απορροφάει η δουλειά του και δεν του μένει χρόνος για κάτι άλλο. Αποφεύγει τον πολύ κόσμο, τη βαβούρα και η σοβαρότητα υπερέχει».

Για την προσωπική του ζωή: «Είναι δική του επιλογή. Έχει το σπίτι του, τη φιλενάδα του. Με μεγάλη χαρά (θα γινόταν κουμπάρος)».

Για τη δουλειά στις διακοπές: «Ο Μίλτος μετά και πριν, συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο. Θα τον αφήσω από τις προπονήσεις και μετά από 20 μέρες θα τα πούμε πάλι. Δεν έχουμε εντάσεις. Ο Μίλτος πάντα μου λέει ναι στη δουλειά μας. Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει. Είναι καθαρά δική του απόφαση, όπως νομίζει ο ίδιος να τελειώσει την αθλητική του καριέρα…».

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Ζητούνται άτομα για εργασία από το Super market
Εκδήλωση - συζήτηση για την
“ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ”: Το οδοιπορικό από την διήμερη εκδρομή στην Κατερίνη | 28 με 29 Αυγούστου 2024 (video)

“ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ”: Το οδοιπορικό από την διήμερη εκδρομή στην Κατερίνη | 28 με 29 Αυγούστου 2024 (video)


“ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ”: Το οδοιπορικό από την διήμερη εκδρομή σ…

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχαιρετά τον Αντώνη Φώσκολο:

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχαιρετά τον Αντώνη Φώσκολο: "Καλό ταξίδι κ. καθηγητά"


Λαμπρός επιστήμονας, διακεκριμένος καθηγητής, πρωτοπό…

Σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην αυλή του Φιλοπρόοδου Σύλλογος Κοζάνης - Παράσταση λόγου και μουσικής «Φύλλο χρυσό του ανέμου μη κατεβείς στη Γη»
Α’ Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Ο πίνακας των σκόρερ μετά την 1η αγωνιστική

Α’ Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Ο πίνακας των σκόρερ μετά την 1η αγωνιστική


Πραγματοποιήθηκε η «πρεμιέρα» του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κο…

Εκποίηση λόγω αλλαγής έδρας στα καταστήματα επίπλων

Εκποίηση λόγω αλλαγής έδρας στα καταστήματα επίπλων "ART IN HOUSE by Stauros Kalomenidis"


Μια πραγματική ευκαιρία για την αγορά επίπλων στην Πτο…