Από 40% έως 65% οι αυξήσεις της τηλεθέρμανσης σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Μεγάλο πλήγμα για το λαό της περιοχής που πρέπει να αντιδράσει. Απαράδεκτη η στάση περιφερειάρχη και δημάρχων, χωρίς ντροπή μιλούν για «επιτυχίες»… (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Από 40% έως 65% οι αυξήσεις στις τηλεθερμάνσεις, όπως όλα δείχνουν...

Αυτό που ζούμε αγαπητοί φίλοι δεν είναι μια «πρόβα» αλλά η κανονική «παράσταση» !

Μια «παράσταση» άγρια.

Αυξήσεις σαν και αυτές που έρχονται στους λογαριασμούς της τηλεθέρμανσης, δείχνουν ολοκάθαρα ότι οι εξουσίες δεν ενδιαφέρονται για τις ζωές μας, δεν τους καίγεται καρφί.

Αφού κινδυνολόγησαν για τα καλά τις προηγούμενες ημέρες, ήρθαν τώρα να μας πουν πόσο «τυχεροί» ήμαστε που η τηλεθέρμανση θα λειτουργήσει και φέτος…

Απόλυτα ταυτισμένοι με τις κεντρικές επιλογές, αφού διέρρευσαν θολές πληροφορίες για να «προετοιμάσουν» το έδαφος, χωρίς ίχνος ντροπής, έρχονται τώρα να μας πουν για τις τεράστιες «επιτυχίες» που είχαν από τη δήθεν διεκδικητικότητά τους. Ενσωματωμένοι με τη βαρβαρότητα της εποχής και ανήμποροι «τροχονόμοι» των πολιτικών που εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια, έφτασαν πλέον στο σημείο να λειτουργούν ως πλασιέ. Πλασιέ μια ζοφερής ζωής για δεκάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά.

Από τους τοπικούς άρχοντες, είναι καθαρό, πως δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα, είναι επικίνδυνα εργαλεία ενός απάνθρωπου συστήματος.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μόνο μία επιλογή, να σταθούμε απέναντι και να τους αναγκάσουμε να πάρουν πίσω αυτόν τον παραλογισμό !

Καμία αύξηση δεν αντέχουμε να πληρώσουμε! Τα χρέη δεν τα αναγνωρίζουμε !

Τσαρτσιανίδης Παναγιωώτης

www.kozani.tv

Υ.Γ. Τσίπα δεν έχετε !!!

 

Δημοφιλή Νέα

Όταν ο Παντελής Καραλευθέρης «ξέχασε» ότι είχε προτείνει δωρεάν τηλεθέρμανση στην περιοχή μας από τη ΔΕΗ... Γιατί όμως ? (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη 17 Οκτώβρη, στις 6:00 μ.μ. στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Εορδαίας από Σωματεία και Φορείς. Ούτε ευρώ αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης - Δεν χρωστάμε – Μας χρωστάνε!
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από το
Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)

Διεθνής ημέρα αγρότισσας (Γράφει η Μάγδα Ανδρονικίδου)


Η Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας καθιερώθηκε για πρώτη φο…

Μεσόβουνο Εορδαίας (1941-2024) | Εκδηλώσεις μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
Όλοι οι γονείς στο πόδι! - Σύλλογοι γονέων με αφορμή το θέμα της τηλεθέρμανσης και της επικείμενης αύξησής της
ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ:
Μεσόβουνο Εορδαίας 1941 - Εκδήλωση τιμής και μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 (video)