Αυτά έλεγε τον Δεκέμβριο του 2021 ο δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς στο kozani.tv για την τηλεθέρμανση... τους ηλεκτρολέβητες... τα 15 εκατομμύρια… την «εξασφάλιση»... τις ευχαριστίες στην κυβέρνηση… και για τις αυξήσεις που δεν θα γίνουν… (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αυτά έλεγε τον Δεκέμβριο του 2021 ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς στο kozani.tv και στην εκπομπή "Far west για την τηλεθέρμανση...

τους ηλεκτρολέβητες... τα 15 εκατομμύρια… την «εξασφάλιση»... τις ευχαριστίες στην κυβέρνηση…

και για τις αυξήσεις που δεν θα γίνουν…

Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης - www.kozani.tv

------------------

Δείτε το video:

«Δεν έδωσα συγχαρητήρια αλλά, ευχαρίστησα διότι μετά από στοιχειοθέτηση η οποία έγινε με συγκεκριμένα επιχειρήματα και αιτιολογία καταφέραμε τα 15 εκατομμύρια που πήρε ως έκτακτη ενίσχυση να, είναι το ποσό που θα καλύψει τη διαφορά βάση του κόστους που καθορίζει η Δ.Ε.Η για τη λειτουργία των δύο ηλεκτρολεβητών που αυξάνεται ακόμα περισσότερο λόγο του ράλι της ενεργειακής κρίσης που υπάρχει. Τα 15 λοιπόν εκατομμύρια αυτά είναι. Η σφραγίδα ότι, δεν θα υπάρξει αν θέλετε κάποια αύξηση στους λογαριασμούς της τηλεθέρμανσης αλλά, θα καλυφθούνε εξ’ ολοκλήρου από το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Όσο αναφορά, τη σύνδεση με την Πτολεμαΐδα 5 και τον αγωγό αυτό, είναι ένα έργο το οποίο, χρηματοδοτείται από το «ΥΜΕΠΕΡΑΑ» με μια μικρή συμμέτοχή της τηλεθέρμανσης και για το οποίο επίσης είμαστε περήφανοι διότι, είναι από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα που έχουν γίνει στον Δήμο Εορδαίας καθώς, 20 εκατομμύρια έρχονται στην περιοχή χωρίς, πάλι ο καταναλωτής είτε δια δανεισμού της Δ.Ε.ΤΗ.Π είτε ο ίδιος καταβάλλοντας ακριβότερο αντίτιμα να συμμετέχει σε αυτή τη δράση καταβάλλοντας, ακριβότερο αντίτιμα να συμμετέχει σε αυτή τη δράση και σε αυτό το έργο που θα διασφαλίσει την τηλεθέρμανση έως το ’28 που έχει πει τουλάχιστον η κυβέρνηση ότι, θα λειτουργεί η Πτολεμαΐδα 5 με λιγνίτη. Όσο αναφορά, για την επόμενη χρονιά και το θέμα που βάλατε θέλω επίσης να σας πω ότι, αν διαβάσετε προσεκτικά το Φ.Ε.Κ το οποίο, μιλά για τη χρηματοδότηση των 15 εκατομμυρίων, λέει και αυτό έγινε μετά από διαπραγμάτευση και αν θέλετε με τον όποια επιχειρηματολογία χρειάστηκε από εμάς και από τα στελέχη της Δ.Ε.ΤΗ.Π λέει λοιπόν στο συγκεκριμένο Φ.Ε.Κ που δώσαμε και στη δημοσιότητα, μέχρι τη λειτουργία της Πτολεμαΐδας 5 που σημαίνει ότι, αν και του χρόνου χρησιμοποιήσουμε τους ηλεκτρολέβητες και για κάποιο λόγο που έτσι φαίνεται δε θα έχουμε θέρμανση από την Πτολεμαΐδα 5 και χρησιμοποιήσουμε πάλι τους ηλεκτρολέβητες πάλι επιχορήγηση στο ύψος και στο σημείο εκείνο που χρειάζεται ώστε, να υπάρχει η εξασφάλιση ότι, δε θα υπάρξει αύξηση στις τσέπες των καταναλωτών, των πολιτών της Εορδαίας δηλαδή».

 

Δημοφιλή Νέα

Όταν ο Παντελής Καραλευθέρης «ξέχασε» ότι είχε προτείνει δωρεάν τηλεθέρμανση στην περιοχή μας από τη ΔΕΗ... Γιατί όμως ? (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη 17 Οκτώβρη, στις 6:00 μ.μ. στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Εορδαίας από Σωματεία και Φορείς. Ούτε ευρώ αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης - Δεν χρωστάμε – Μας χρωστάνε!
Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης: Kατά το ήμισυ Μεσοβουνιώτης, τιμή μου που το λέω ! (video)

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης: Kατά το ήμισυ Μεσοβουνιώτης, τιμή μου που το λέω ! (video)


"Η συγγραφική μου δραστηριότητα έχει την αφετηρία της…

Αυτά έλεγε τον Δεκέμβριο του 2021 ο δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς στο kozani.tv για την τηλεθέρμανση... τους ηλεκτρολέβητες... τα 15 εκατομμύρια… την «εξασφάλιση»... τις ευχαριστίες στην κυβέρνηση… και για τις αυξήσεις που δεν θα γίνουν… (video)
Όλοι οι γονείς στο πόδι! - Σύλλογοι γονέων με αφορμή το θέμα της τηλεθέρμανσης και της επικείμενης αύξησής της
Αντώνης Παραστατίδης από το Μεσόβουνο:
Εκποίηση λόγω αλλαγής έδρας στα καταστήματα επίπλων

Εκποίηση λόγω αλλαγής έδρας στα καταστήματα επίπλων "ART IN HOUSE by Stauros Kalomenidis" στην Πτολεμαΐδα


Μια πραγματική ευκαιρία για την αγορά επίπλων στην Πτο…

Το Μαρτυρικό Μεσόβουνο Εορδαίας (video)

Το Μαρτυρικό Μεσόβουνο Εορδαίας (video)


Το Μαρτυρικό Μεσόβουνο