Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε Κοζάνης: Έτοιμο το νέο ημερολόγιο - ατζέντα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το ημερολόγιο- ατζέντα 2025 του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε. Κοζάνης είναι πλέον έτοιμο προς διάθεση.
Το εξώφυλλό του γιορτινό με  ρόδια, ευχές και το αετούδι στην εμπρόσθια σελίδα, ενώ κλείνει με το μνημείο Μικρασιατικού Ελληνισμού, όπου αναγράφονται λόγια του Γ.Σεφέρη για την μνήμη στη μια πλευρά και με τον δικέφαλο αετό στην άλλη.
Στο εσωτερικό του, στις σελίδες του, αντικείμενα, που κατάφεραν να φέρουν οι πρόγονοι μας από την Πατρίδα, όπως το ημερολόγιο, το ρολόι, μια φορεσιά, διηγούνται τη δική τους ιστορία το καθένα, με την βοήθεια του εκλεκτού Κοζανίτη συγγραφέα, Μιχάλη Πιτένη, στον οποίο ο σύλλογός μας εκφράζει και δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες, για τον τρόπο, που προσέγγισε τη ζωή και τη μνήμη των προγόνων μας.

Δημοφιλή Νέα

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Γκέγκας σε ηλικία 85 ετών. Αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη έναν προοδευτικό άνθρωπο, έναν φίλο που έζησε το μεγάλο μέρος της ζωή του στην Πτολεμαΐδα.
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα διόδια Πολυμύλου - Φορτηγό έπεσε στα διόδια, πληροφορίες για 2 νεκρούς και 3 τραυματίες (video - photos)
Αύριο Μεγάλο Σάββατο 19/4/2025 η κηδεία του Γιάννη Γκέγκα στον Ι.Ν. του Αγ. Στεφάνου στην Πτολεμαΐδα στις 13:30 - Στη μνήμη του η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο σύλλογο
Το τροπάριο της Κασσιανής (Ποίηση της Παρθένας ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ)

Το τροπάριο της Κασσιανής (Ποίηση της Παρθένας ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ)


"Το τροπάριο της Κασσιανής"              &n…

ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης:

ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης: "Συγχαρητήρια στον Φ.Σ. Εορδαϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος"


Ο ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει την ομάδα του Φ.Σ. Εορδ…

Ο Γενικός Αρχηγός του Εορδαϊκού Γιώργος Ζαχαρίας από την απονομή του τίτλου: «Το σημαντικό είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική - Ευχαριστώ και τους τρεις προπονητές της φετινής χρονιάς» (video)
Ο Πρόεδρος του Εορδαϊκού Θανάσης Κρυτσάνης από την απονομή του τίτλου: «Σημαντικό που βγήκαμε πρωταθλητές, να παλέψουμε για την άνοδο» (video)