SOS Βέρμιο Νάουσα - Συναυλία ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC: Μια γεμάτη βραδιά με πολιτική, μουσική, συμμετοχή φορέων για το Βέρμιο, τα Βουνά, τη Φύση! (video - φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα SOS Βέρμιο - Νάουσα, Δευτέρα 9 Δεκέμβρη 2024.

Μια γεμάτη βραδιά: Με πολιτική και μουσική, συμμετοχή φορέων και ηλικιών, μεστής ομιλίας και φιλμ για το Βέρμιο, τα Βουνά, τη Φύση!!

SOS Βέρμιο και ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας με αγωνιστικότητα και εκρηκτικότητα των ήχων. Καλώς να έρθει η Μέρα των Βουνών! Το Βέρμιο την προϋπάντησε δίνοντας σίγουρο Παρών ΝΙΚΗΣ!! Πάνω στα Τέρατα (έμψυχα και άψυχα) που τσαλαπατούν την Πατρίδα μας!!!

SOS Βέρμιο

*ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Βουνοτρυπίδης για το υλικό - www.kozani.tv 

video

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι  "ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC" στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη και στο kozani.tv τις προυγούμενες ημέρες.

Κάντε κλικ στην εικόνα ή στο LINK : https://kozani.tv/index.php/118662

 

 

Δημοφιλή Νέα

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Γκέγκας σε ηλικία 85 ετών. Αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη έναν προοδευτικό άνθρωπο, έναν φίλο που έζησε το μεγάλο μέρος της ζωή του στην Πτολεμαΐδα.
Αύριο Μεγάλο Σάββατο 19/4/2025 η κηδεία του Γιάννη Γκέγκα στον Ι.Ν. του Αγ. Στεφάνου στην Πτολεμαΐδα στις 13:30 - Στη μνήμη του η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο σύλλογο
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Η συγκινητική αποχαιρετιστήρια ομιλία της Αριστέας Αδαμίδου στην κηδεία του παππού της Γιάννη Γκέγκα το Μ. Σάββατο 19 Απρίλη 2025 στην Πτολεμαΐδα
Το «μαγικό τηλέφωνο» του βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου που τα «λύνει όλα» δίχως ντροπή… (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης ασό Μεσόβουνο κιάν)
Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου Ι Οι θερμοκρασίες στη Δ. Μακεδονία  -  Αναλυτικά σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια, Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο, Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο καιρός Μ. Πέμπτη 17, Μ. Παρασκευή 18 και Μ. Σάββατο 19 Απριλίου στη Δυτική Μακεδονία και σε 6 μεγάλες πόλεις της χώρας
Όποιος εξακολουθεί να μιλά για «δίκαιη μετάβαση» είναι στο κόλπο ! (του Π. Τσαρτσιανίδη)