Η Ταξική Ενότητα καταγγέλλει αποκλεισμούς αντιπροσώπων στην έναρξη του Έκτακτου Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης - «Ο εργοδοτικος-κυβερνητικος συνδικαλισμός αποκλείει για να προχωρήσει ανενόχλητος τα κραυγαλέα σχέδια νοθείας» (video)
"Ταξική Ενότητα"
Οι αποκαλύψεις της Ταξικής Ενότητας τις προηγούμενες ημέρες τους ενόχλησαν τόσο που εκτινάσσουν την νοθεία και την παραποίηση των συσχετισμών με αποκλεισμούς αντιπροσώπων κ σωματείων. Πιο συγκεκριμένα ο εργοδοτικος-κυβερνητικος συνδικαλισμός αποκλείει σωματεία από την έναρξη του Έκτακτου Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου για να προχωρήσει ανενόχλητος τα κραυγαλέα σχέδια νοθείας. συγκεκριμένα απέκλεισαν με διάφορα προσχήματα το Σωματείο Γουνεργατών, ένα σωματείο με ιστορία πάνω από 30 χρόνια, που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο κλάδο από γουνεργάτες και γουνεργάτριες που πλήττονται από την ανεργία και τη μισοδουλειά.
Επίσης απέκλεισαν από το σώμα του συνεδρίου αντιπροσώπους από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, ανάμεσα στους οποίους είναι και μέλος της απερχόμενης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης!
video: