Πτολεμαΐδα: Παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 5/7 η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Πτολεμαΐδα - Μαρία Καρυστιανού"     

Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας η εκδήλωση διαμαρτυρίας στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν τέσσερις τοπικές συλλογικότητες: ο Σύλλογος Καθηγητών ΕΛΜΕ Εορδαίας, η ομάδα ΕΟΡΔΑΙΑ SOS, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Υψικάμινος”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού. Χειροκροτούσαν όλοι όρθιοι όταν την αντίκρισαν μαζί με τον Πάνο Ρούτσι, επίσης γονέα θύματος των Τεμπών. Βαθιά συγκινημένη η ίδια έλεγε ευχαριστώ για τη συγκέντρωση στήριξης.

Πηγή: https://kozan.gr/

 

 

Δημοφιλή Νέα

Γιώργος Πηλιανίδης πρόεδρος Ποντοκώμης: Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τις δηλώσεις της ΔΕΗ,που αναφέρονται σε ισοπέδωση του οικισμού της Ποντοκωμης μέσα στο 2026 - Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για την ειδική συνεδρίαση απολογισμού του Δήμου Εορδαίας στις 30/6.
Κάλεσμα του συλλόγου
Τα ροδάκινα της οργής…. (του Στέφανου Πράσσου) | Σαν σήμερα 3 Ιούλη του 1983 πνίγονται σε κανάλι στην Περιοχή Βεροίας 5 κορίτσια από την Ελάτη. 5 περιστασιακές εργάτριες γης από 17 έως 27 χρονών που πήγαν να μαζέψουν ροδάκινα.
Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!

Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!


 Στις 10 Ιουλίου έρχεται στην Πτολεμαΐδα! - Ποιος έρχ…

Πτολεμαΐδα: Παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 5/7 η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (Βίντεο & Φωτογραφίες)
Μαρία Καρυστιανού - Παύλος Ασλανίδης - Μιρέλα και Πάνος Ρούτσιτο το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 στις 20:00 στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαιδας καλεσμένοι της Ομάδα Συμπαράστασης Εορδαίας για τα Τέμπη !
Η κορυφή…

Η κορυφή…


To σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.