pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ: "Ο αγώνας συνεχίζεται - Ξεκινάμε νέα απεργιακά μέτρα από Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες 

Το Δ.Σ. της Ε.ΤΕ./ΔΕΗ στη συνεδρίαση της 27 Ιανουαρίου 2017 αποφάσισε ομόφωνα

την συνέχιση και χωρίς ημερομηνία λήξης, με συνέπεια απέναντι στα μέλη της, των απεργιακών κινητοποιήσεων ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ στην αδιαφορία, την αδιαλλαξία και την άρνηση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και του εποπτεύοντος Υπουργείου να δώσουν λύση στα δίκαια αιτήματά μας.
Στις 22 Δεκεμβρίου 2016 η Ε.ΤΕ./ΔΕΗ τηρώντας την ουσιαστική υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι-μέλη μας αντιμετώπισαν με αφοσίωση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος την ιστορικά πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την χώρα δουλεύοντας μέρα-νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες στα χιόνια και στους παγετώνες, περιορίζοντας στο ελάχιστο τον μεγάλο αριθμό βλαβών κρατώντας το δίκτυο και τους υποσταθμούς όρθια παρέχοντας στους καταναλωτές, το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δώσαμε παράλληλα στην Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ τον απαιτούμενο χρόνο να συζητήσει με τον αρμόδιο Υπουργό τα ιεραρχημένα και σοβαρά αιτήματά μας, που γραπτώς καταθέσαμε.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ αντί για αναγνώριση της προσφοράς και της προσπάθειας που καταβάλει το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ, η άρνηση τους να ικανοποιήσουν τα αιτήματά μας, συνοδεύεται από αδιαφορία και περιφρόνηση. Στη βάση αυτή δημιουργούνται έντονοι προβληματισμοί για τον τρόπο διαχείρισης της εταιρίας, εφόσον:

- Η αδιαφορία για την μεγάλη έλλειψη υλικών και εφοδίων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. - Οι αδυναμίες και το έλλειμμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας οδηγούν την μεγαλύτερη θυγατρική εταιρία του ομίλου ΔΕΗ στην απαξίωση και την κατάρρευσή της. - Ο οικονομικός διαχωρισμός με την κάρτα κοινωνικού μισθού αναδεικνύει τα ρατσιστικά αισθήματα (εργαζόμενοι πολλών ταχυτήτων) και το πραγματικό πρόσωπο των Διοικούντων.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ (Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ)

Αριθ. Εγγρ. Βιβλίου Πρωτ. Αθηνών 6569/Ειδ. 1905/3.3.77 ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 73-75 Τ.Κ. 104 32 – ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.2105230100 – 2105229991- FAX 210 52 34 984 E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.ete-dei.gr
- Η μη καταβολή δεδουλευμένων, οι μειώσεις μισθών, η τεράστια έλλειψη προσωπικού, η έλλειψη Μ.Α.Π. και Μ.Ο.Π., η κατάργηση βαρδιών, η εργολαβοποίηση υπηρεσιών και το κλείσιμο Πρακτορείων-υποπρακτορείων, ενισχύουν την αβεβαιότητα και την ασφάλεια των εργαζομένων για το εργασιακό τους μέλλον.
Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες
Μπροστά στις εξελίξεις και τα σενάρια που επεξεργάζονται, οι ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για την Ε.ΤΕ./ΔΕΗ ως ξεκίνημα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Η Ε.ΤΕ./ΔΕΗ τις συνθήκες εργασίας, τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και την αξιοπρεπή διαβίωση των εργαζομένων που εκπροσωπεί

ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

ΑΝΤΙΔΡΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Σ.Σ. 1: Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι τα προβλήματα των εργαζομένων στον ΔΕΔΔΗΕ δεν αφορούν μόνο τα μέλη της Ε.ΤΕ./ΔΕΗ. Η από κοινού αντιμετώπιση των εξελίξεων και ο ευρύτερος συντονισμός ΟΛΩΝ θα έχει καλλίτερα αποτελέσματα.

Σ.Σ. 2: Σε περίπτωση που εμφανιστούν φαινόμενα και τρόποι συμπεριφοράς ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ- ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ από στελέχη τις Ιεραρχίας, να είναι σίγουροι ότι απέναντί τους θα βρούνε την Ε.ΤΕ./ΔΕΗ.

Σ.Σ. 3: Τα κεντρικά και περιφερειακά συνδικαλιστικά στελέχη και οι ΤΔΕ να ενημερώνουν συνεχώς τους εργαζόμενους για την αυστηρή τήρηση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας


Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων για το 2023 - 2024 συμφ…