pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΟΧ Φλώρινας: Αποτελέσματα 1ου Αγώνα Παμπαίδων Βόρειας Περιφέρειας Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και COMBI (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο ΣΟΧ Φλώρινας διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο κύπελο παμπαίδων παγκορασίδων Βόρειας Περιφέρειας με απόλυτη επιτυχία.

Μέσα σε ένα τοπίο φανταστικής ομορφιάς στο ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ διεξήχθη ένας άψογος οργανωτικά και αθλητικά αγώνας της κατηγορίας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ στο αγώνισμα COMBI και Γιγαντιαίο Σλάλομ. Με τέτοιες διοργανώσεις ο ΣΟΧ συμβάλει στα μέγιστα στον Αθλητισμό και τουρισμό της Φλώρινας.  Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οργανώθηκε ένας υποδειγματικός αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συνεχίζει την χιονοδρομική παράδοση της πόλης μας πρωτοστατώντας διοργανωτικά και αγωνιστικά. Με την αφιλοκερδή συμμετοχή πάνω από σαράντα στελεχών, μελών  και φίλων έκανε σεμινάριο διοργάνωσης, ξεπερνώντας κάθε οργανωτικό πρόβλημα και τεχνικό πρόβλημα. 

Ο Διαχειριστής του χιονοδρομικού κέντρου – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης - συνέβαλε τα μέγιστα παρέχοντας τα snowmobiles, τα ratrak καθώς και ανθρώπινο δυναμικό αποδεικνύοντας την πολυετή γνώση και εμπειρία στην προετοιμασία αγώνων υψηλού επιπέδου. Η διαμόρφωση της αγωνιστικής πίστας Αφροδίτη ήταν υποδειγματική και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις ομάδες.

Στο αγωνιστικό μέρος αθλοθετήθηκε ένας αγώνας Combine το Σάββατο και ένας αγώνας Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης την Κυριακή. Σε κάθε αγώνισμα έγιναν δύο ανεξάρτητες διαδρομές στην ίδια χάραξη από τις οποίες αξιολογήθηκε το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε αθλητή.

Στους αγώνες συμμετείχαν δέκα Σύλλογοι της Βόρειας Περιφέρειας, η συμμετοχή αθλητών ήταν σχετικά μειωμένη και ο ΣΟΧ αποτέλεσε την πολυπληθέστερη ομάδα με εννέα αθλητές. Σε κάθε περίπτωση,  το αγωνιστικό επίπεδο όλων των μικρών αθλητών ήταν εξαιρετικό και πολύ ελπιδοφόρο. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. : Βασιλειάδου Μαρία (cmb -, gs 13), Βελίδου Φρειδερίκη (cmb 11, gs 12), Αποστολίδης Άγγελος (cmb -, gs 14), Γρηγοριάδης Στέφανος (cmb -, gs 13), Καραβασίλογλου Αντώνιος (cmb -, gs 16), Μανουκάκης Κωνσταντίνος (cmb 12, gs 15), Μούλελης Βασίλειος (cmb 3, gs 5), Ρούφας Νικόλαος (cmb 11, gs -) και Φιλίππου Γεώργιος (cmb 13, gs 10) – (Σε παρένθεση η κατάταξη του κάθε αθλητή σε κάθε αγώνισμα combi (cmb) και γιγαντιαίο (gs)).

Το επόμενο διάστημα 25-26 Φεβρουαρίου ο ΣΟΧ θα διοργανώσει ένα Διεθνή αγώνα Παίδων-Κορασίδων (FIS) που ήδη έχει προκηρυχτεί και αναμένεται η συμμετοχή να ξεπεράσει τους 150 αθλητές. Επίσης στα τέλη Μαρτίου θα διεξαχθούν στη Βίγλα από τον Σ.Ο.Χ. και  οι Πανελλήνιοι Αγώνες Παμπαίδων!!

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους και τον προπονητή τους Μούλελη Ηλία θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και καλό ξεκίνημα στην αθλητική τους καριέρα. Καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου, και τον διαχειριστή και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης – για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση ενός άριστου αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Αναψυκτικών Φλώρινας Δινάκης, την βιομηχανία παραγωγής
& εμφιάλωσης αναψυκτικών – νερών ΟΝΕ Α.Β.Ε.Ε. και τα Super Μarket Φλώρινας Total, για την ευγενική χορηγία.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας Ε.Ο.Χ.Α. www.eoxa.gr.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Καράντζας Λάζαρος

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας


Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων για το 2023 - 2024 συμφ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…