Πολιτιστικός Σύλλογος "΄Εκφραση": Φωτογραφική Έκθεση στην Πτολεμαϊδα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Φωτογραφική Έκθεση, με φωτογραφίες από τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Έκφραση" Πτολεμαϊδας, θα πραγματοποιηθεί

από την Τετάρτη  8 έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Cafe & bar "Φλώ", στην Πτολεμαϊδα.

Πρόκειται για μία διαπεραστική φωτογραφική ματιά,  των μαθητών της φωτογραφικής ομάδας , η οποία στον δεύτερο χρόνο της λειτουργίας της, επιχειρεί να αποτυπώσει τις εικόνες της ζωής, της καθημερινότητας, του τόπου αλλά και του βιωματικού χρόνου.

Είκοσι οκτώ (28) φωτογραφίες συνολικά, της  Petyas Vladimirova, Γιάννας Θεοδώρου, Δημήτρη Καλαϊτζή, Μαρίας Λαζαρίδου, Μαριάνας Κοσμίδου, Αντώνη Μαυρίδη και Χρήστου Παπαδόπουλου, θα εκτεθούν σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Cafe & bar "Φλώ", Εθνικής Αντίστασης 20, στον πεζόδρομο απέναντι από την Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης, στην Πτολεμαϊδα.

Η φωτογραφική έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα  έως τις 9 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από 11 π.μ  έως 1.30 μ.μ και από τις 6  έως τις 9 μ.μ.

Τα Εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις  7 το βράδυ και κατά την διάρκεια τους, οι  επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα φωτογραφικό Event-έκπληξη.  

Δημοφιλή Νέα

Γιώργος Πηλιανίδης πρόεδρος Ποντοκώμης: Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τις δηλώσεις της ΔΕΗ,που αναφέρονται σε ισοπέδωση του οικισμού της Ποντοκωμης μέσα στο 2026 - Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για την ειδική συνεδρίαση απολογισμού του Δήμου Εορδαίας στις 30/6.
Τα ροδάκινα της οργής…. (του Στέφανου Πράσσου) | Σαν σήμερα 3 Ιούλη του 1983 πνίγονται σε κανάλι στην Περιοχή Βεροίας 5 κορίτσια από την Ελάτη. 5 περιστασιακές εργάτριες γης από 17 έως 27 χρονών που πήγαν να μαζέψουν ροδάκινα.
Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!

Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!


 Στις 10 Ιουλίου έρχεται στην Πτολεμαΐδα! - Ποιος έρχ…

Κάλεσμα του συλλόγου
Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ


Την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ο…

Εργατικά δυστυχήματα / Ρεκόρ 20ετίας με 114 νεκρούς μέσα σε 6 μήνες

Εργατικά δυστυχήματα / Ρεκόρ 20ετίας με 114 νεκρούς μέσα σε 6 μήνες


Αποκαλυπτικά και συγχρόνως τρομακτικά είναι τα στοιχε…

Voucher ΔΥΠΑ έως 2.750€ για 200.000 άτομα με αίτηση σε 2 λεπτά. Ποιους αφορά

Voucher ΔΥΠΑ έως 2.750€ για 200.000 άτομα με αίτηση σε 2 λεπτά. Ποιους αφορά


Εκπαιδευτικό «μπόνους» που φτάνει έως και 2.750 ευρώ&nb…