pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (Φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πραγματοποιήθηκε χθες μέσα σε ένα ζεστό, φιλικό και συναδελφικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Τ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών

Δυτ. Μακεδονίας. Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους, αλλά και την στήριξη τους τα τελευταία 3 χρόνια από την επαναλειτουργία του Συνδέσμου μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης κ. Μανώλης Κουτσοσίμος, ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου «Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο» κ. Γιώργος Χιωτίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας  κ. Ηλίας Κάτανας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης κ. Νίκος Πλεξίδας.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, τόσο που παρευρέθηκαν δίπλα μας, όσο και για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει σε θέματα κοινωνικού και κοινού ενδιαφέροντος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η στήριξη και συμβολή τους ήτανε πολύ σημαντική για εμάς, αλλά και για τις ευάλωτες ομάδες στις οποίες καλούμαστε καθημερινά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Σήμερα, που η βαθιά οικονομική ύφεση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας μας αλλά έχουν δημιουργηθεί και νέες ομάδες του πληθυσμού που εξωθούνται στα όρια της επιβίωσης, δοκιμάζονται τα όρια της κοινωνικής συνοχής. Γιαυτούς τους λόγους διεκδικούμε κοινωνική αλλαγή, κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνική πρόνοια. Ευχόμαστε η νέα χρονιά, να είναι μία χρονιά που θα επιφέρει αλλαγές που θα συμβάλλουν στην κοινωνική ευημερία και κοινωνική συνοχή.

Οι έννοιες της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν καθοριστική σημασία για εμάς. Δέσμευσης μας είναι η τήρηση των αρχών και μεθόδων της κοινωνικής εργασίας, αλλά και του σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια,  συνεργαζόμενοι ταυτόχρονα  με την κοινότητα και τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς.

Με αυτή τη δέσμευση θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά την επιστήμη της κοινωνικής εργασίας και να αλληλεπιδρούμε στο πλαίσιο της συνεχούς και ανοικτής  επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Η Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

           Αναστασία Βαβλιάρα                                    Ευγενία Γούλια

 

 

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ της ΕΣΗΕΑ μέχρι τις 5 το πρωί της Τετάρτης