pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Φωτογραφική Έκθεση των μελών της φωτογραφικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Έκφραση" Πτολεμαϊδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Φωτογραφική Έκθεση 8-19 Μαρτίου, στην Πτολεμαϊδα

Εγκαίνια την Τετάρτη,  στο Cafe & bar "Φλώ", με Event-έκπληξη

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ, στο Cafe & bar "Φλώ" στην Πτολεμαϊδα, η Φωτογραφική Έκθεση των μελών της φωτογραφικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Έκφραση"  Πτολεμαϊδας.

Είκοσι οκτώ (28) φωτογραφικά έργα  συνολικά, της  Petyas Vladimirova, Γιάννας Θεοδώρου, Δημήτρη Καλαϊτζή, Μαρίας Λαζαρίδου, Μαριάνας Κοσμίδου, Αντώνη Μαυρίδη και Χρήστου Παπαδόπουλου, θα εκτεθούν  για  12 ημέρες- μέχρι και την Κυριακή 19 Μαρτίου- στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο  του Cafe & bar "Φλώ" στην Πτολεμαϊδα, ο οποίος βρίσκεται στην Εθνικής Αντίστασης 20, στον πεζόδρομο,  απέναντι από την Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης, στην Πτολεμαϊδα.

Τα φωτογραφικά έργα των μελών της φωτογραφικής ομάδας, διαπερνούν τις θεατές και αθέατες πλευρές της ζωής μέσα στον χωροχρόνο της καθημερινότητας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Έκφραση" Πτολεμαϊδας,  καλεί όλους τους φίλους της φωτογραφίας καθώς και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής,  να επισκεφθούν  και να δουν από κοντά την φωτογραφική έκθεση, κατά το διάστημα της λειτουργίας της.

Η φωτογραφική έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα  έως τις 9 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από 11 π.μ  έως 1.30 μ.μ και από τις 6  έως τις 9 μ.μ, ενώ κατά την διάρκεια των εγκαινίων,  το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου,  οι  επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα φωτογραφικό Event-έκπληξη.  

    

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…