pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Συγκέντρωση στην εταιρεία και πορεία στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της «Εθνικής Ασφαλιστικής» και πορεία στα γραφεία της ΕΕ στην οδό Β. Σοφίας πραγματοποίησαν, το πρωί της Τρίτης 21 Μάρτη

, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, αντιδρώντας στην πώλησή της, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της 48ωρης απεργίας τους, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 22 Μάρτη.

Η Επιτροπή Αγώνα στο Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών στην τοποθέτηση που είχε κάνει στην προηγούμενη κινητοποίηση και με αφορμή την επικείμενη πώληση της εταιρείας προβάλλει τα αιτήματα να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να διασφαλιστεί για όλους μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Ακόμα σημειώνει το αδιέξοδο της λογικής της «πάλης κατά του αφελληνισμού» και υπενθυμίζει ότι με «ελληνική διοίκηση» έχουν χτυπηθεί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Καλεί τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα που υπάρχει η οποία επιβάλλει «να μη στοιχιζόμαστε πίσω από συμφέροντα ξένα προς τα δικά μας (...). Συμφέρον των εργαζομένων είναι να παλέψουμε για τις δουλειές μας και για τις σύγχρονες ανάγκες μας. Να εξασφαλίσουμε με τους στόχους πάλης την ενότητα όλων των εργαζομένων του χώρου, απέναντι στον κοινό εχθρό».

Καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν: Άμεση απευθείας πρόσληψη στην εταιρεία, με πλήρη ωράρια, όλων των «ενοικιαζόμενων» εργαζομένων. Άμεση απευθείας πρόσληψη στην εταιρεία όλων των εργαζομένων στα περιφερειακά γραφεία πωλήσεων. Να ισχύσει η επιχειρησιακή ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας. Εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, ενάντια σε κάθε απόλυση ή απόπειρα αλλαγής εργασιακών σχέσεων.

ΠΗΓΗ: www.902.gr

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από τον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ολοένα και περισσότερο παρατηρούμε την μετακίνηση των…

Νίκος Κατακαλίδης - Προπονητής Εορδαϊκού: «Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο, είναι ένας σημαντικός τίτλος για εμάς» (video)
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΕΛ.ΑΣ (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΕΛ.ΑΣ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…