pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πτολεμαΐδα: Η πρώτη συνάντηση των εκθετών της Egnatia Expo 2017

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 23 Μαρτίου η πρώτη συνάντηση των εκθετών της EGNATIA EXPO. Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας ως διοργανωτής

, κάλεσε τους περσινούς εκθέτες με σκοπό την πρώτη ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια των διεργασιών για την φετινή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα.

Ανταποκρίθηκαν είκοσι περίπου εκθέτες, αριθμός που κρίνεται πολύ ικανοποιητικός για την πρώτη αυτή συνάντηση. Οι περισσότεροι εξ αυτών αποτελούν τον "κορμό" της έκθεσης καθώς τη στηρίζουν εδώ και χρόνια με τη συμμετοχή τους, και τη θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής τους πορείας. "Αυτός ο κορμός ανθρώπων που νιώθουν την έκθεση σπίτι τους είναι και το κλειδί της επιτυχίας της έκθεσης", δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος Μιχάλης Δεληκώστας. Παρέστησαν επίσης νέοι εκθέτες, οι οποίοι αγκαλιάζουν το θεσμό και τον υποστηρίζουν όλο και πιο ένθερμα χρόνο με το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και μετά από μια σύντομη ενημέρωση από τον κ. Δεληκώστα, η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, έδωσε το λόγο στους εκθέτες. Ζήτησε από αυτούς να συνεισφέρουν στην οργάνωση εκθέτοντας τις προτάσεις τους, τους ενδεχόμενους προβληματισμούς τους αλλά και ζητήματα στα οποία η διοργάνωση θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Η όλη συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ ακούστηκε πλήθος προτάσεων οι οποίες κινήθηκαν σε κλίμα έντασης της εξωστρεφούς πορείας της έκθεσης.

Η Διοίκηση δεσμεύτηκε να επεξεργαστεί τις προτάσεις και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, ενώ ανακοινώθηκε πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει και επίσημα σε ειδική συνέντευξη τύπου η έναρξη των εργασιών της 9ης Έκθεσης EGNATIA EXPO.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας


Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων για το 2023 - 2024 συμφ…