pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ξεκίνησε το κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μεγάλη η επιτυχία του 1ου κυνηγιού

Ειδικές τιμές για σχολεία

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ξεκίνησε το 1ο Κυνήγι Τρούφας

στα Μετέωρα που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Ο τρουφοκυνηγός και σεφ Χρήστος Πλεσιώτης με το σκυλί του, το Brio βρήκαν εξαιρετικές τρούφες, με τις οποίες ο Χρήστος έφτιαξε μια μοναδική τρουφομακαρονάδα στο δάσος, η οποία στην κυριολεξία μάγεψε τους συμμετέχοντες.

Είναι γνωστό ότι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών διοργανώνει κυνήγι τρούφας κάθε Κυριακή για μεμονωμένους επισκέπτες, ενώ για τα γκρουπ το κυνήγι μπορεί να διοργανωθεί οποιαδήποτε μέρα. ‘Ήδη, μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία το έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους, ενώ γίνεται προσπάθεια να μυηθούν και οι μαθητές σε αυτή την πρωτόγνωρη επαφή με τη φύση, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το 1ο κυνήγι που έγινε την Κυριακή 26 Μαρτίου εκτός των επισκεπτών, συμμετείχαν και Εκπρόσωποι των Δήμων της περιοχής των Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και Διευθυντικά Στελέχη μεγάλων tour operators, τα οποία έμειναν απολύτως ικανοποιημένα και υποσχέθηκαν να το προωθήσουν σε ειδικά προγράμματα εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων.

Είναι η 1η φορά στην Ελλάδα που γίνεται με πολύ οργανωμένο και συστηματικό τρόπο μια τέτοια προσπάθεια, η οποία ευελπιστεί να δώσει μια νέα τουριστική διέξοδο για την περιοχή, αλλά και να δείξει ότι πέραν του «ήλιου και της θάλασσας» η χώρα μας διαθέτει και πλήθος άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, οι οποίες δεν έχουν τίποτα ν ζηλέψουν από αντίστοιχες του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Κυνήγι Τρούφας επικοινωνήστε με το Μουσείο στο τηλέφωνο: 2432024959 ή στα emails:  <mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και   <mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 



 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.