pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

1ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας: Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της τρίτης και τέταρτης μέρας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της τρίτης και τέταρτης μέρας για το1ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η πόλη γιορτάΖΕΙ».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν

η τρίτη και τέταρη μέρα των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ.  Την Κυραιακή 26 Μαρτίου ο Σμυρνιός Αντώνης παρουσίασε διάλεξη με θέμα «Πλατωνισμός & Ορθόδοξη Θεολογία» στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου στους παριστάμενους. Στις 18.00 στο Μουσείο Πτολεμαΐδας ο Αντώνης Σκιαθάς παρουσίασε την ποιητική του συλλογή «Ευγενία» στο παρευρισκόμενο κοινό. Επίσης στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Πτολεμαΐδας το κοινό μπορεί να επισκεφθεί και να θαυμάσει την έκθεση εικαστικών μέχρι τις 2 Απριλίου 2017.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τρεις θεατρικές παραστάσεις. Για τρίτη βραδιά στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στις 20.00 η παράσταση του 5ου Γυμνασίου Σμύρνη… τι να θυμηθώ… τι να ξεχάσω, όπου τα παιδιά έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό. Παράλληλα το θεατρόφιλο κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο θεατράκι του Βόρειου Πεδίου  τις δύο παραστάσεις του Άρη Αλεξάνδρου «Το Κιβώτιο» σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Κλεοπάτρας Τολόγκου και του Φώτη Μακρή ο οποίος πρωταγωνιστούσε, την πρώτη στις 19.00 και τη δεύτερη στις 21.15.

Μαγικές «Στιγμές…» έζησαν οι θεατές που παρακολούθησαν την καθηλωτική και συλλεκτική συνάντηση των Κώστα Θωμαΐδη (τραγούδι) και Λάζαρου Τσαβδραρίδη (πιάνο) υπό το φως των κεριών και χωρίς μικρόφωνα, στο αίθριο του Μουσείου Πτολεμαΐδας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το Stand up comedy με το Σωφρόνη Ευθυμιάδη «Όλοι οι καλοί, όλοι οι τρελοί και θετικοί χωράνε» στο Café Rifugio και τους Jazz Quintent με ήχους τζαζ σε διασκευές σύγχρονων και παλαιότερων τραγουδιών στο Baccara.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου με τη Μουσική παράσταση “Avanti Maestro” για μαθητές Δ’, Ε’ και Στ’ Δημοτικού.

Στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, ο Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Κοζάνης παρουσίασε το θεατρικό έργο «Η Μανασία κι σύρκεται» σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.

Οι εκδηλώσεις και της τέταρτης μέρας ολοκληρώθηκαν 21.30 με τη Χριστίνα Μαξούρη και τα «Δανεικά Παπούτσια σε παλιές και νέες μελωδίες προσαρμοσμένες στο σήμερα στο Ιδέες Καφέ και στις 22.30 στο Μανδρακούκο Η πόλη γιορτάΖΕΙ και διασκεδάΖΕΙ σ’ ένα πάρτυ γεμάτο μουσικές εκπλήξεις για όλους όσους γιορτάΖΟΥΜΕ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ ευχαριστεί όλους για την θερμή ανταπόκριση στις εκδηλώσεις του 1ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας και ανταποδοτικά για όλες τις υπόλοιπες ημέρες του Φεστιβάλ, θα διατίθενται 20 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για άνεργους συμπολίτες μας κατόχους κάρτας ανεργίας. Οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία του Συλλόγου μας στην οδό Β. Σοφίας 30. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Πληροφορίες – Προπώληση: Στα γραφεία της Υψικαμίνου (Βασ. Σοφίας 30): 10.00π.μ.-2.00μ.μ. και 18:00-22:00, Τηλ: 24630 28740, 6977 616991, 6977009345 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.