Σταθάκης από Κοζάνη: "Ξεκινά τριμερής συζήτηση Θεσμών, Κυβέρνησης, ΔΕΗ για τις μονάδες"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Η Κυβέρνηση θα στηρίξει τη ΔΕΗ και την τοπική κοινωνία" δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Ο κ. Σταθάκης ανέλυσε την πρόταση των θεσμών σχετικά με την πώληση μοναδων της ΔΕΗ τονίζοντας πως η συζήτηση αυτή ξεκίνησε απο την επαναφορά της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το μονοπώλιο του λιγνίτη θέτβντας θέμα Μικρή ΔΕΗ.

"Η δική μας θέση είναι πως η χώρα μας θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην απόφαση του Ε.Δ. ακριβώς στο πεδίο που μας βολεύει και δεν πρόκειται να συζητήσουμε τίποτε αλλο. Θα ξεκινήσεο τριμερής συζήτηση άμεσα μεταξύ θεσμών κυβέρνηαης και ΔΕΗ η οποια θα καταλήξει τον Σεπτεμβριο" τόνισε χαρακτηριστικά.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι σε εξέλιξη ενω δεν έλλειψαν και οι εντάσεις.

Ρεπορτάζ: Σωκράτης Μουτίδης - www.kozani.tv

Δημοφιλή Νέα

Γιώργος Πηλιανίδης πρόεδρος Ποντοκώμης: Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τις δηλώσεις της ΔΕΗ,που αναφέρονται σε ισοπέδωση του οικισμού της Ποντοκωμης μέσα στο 2026 - Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για την ειδική συνεδρίαση απολογισμού του Δήμου Εορδαίας στις 30/6.
Κάλεσμα του συλλόγου
Τα ροδάκινα της οργής…. (του Στέφανου Πράσσου) | Σαν σήμερα 3 Ιούλη του 1983 πνίγονται σε κανάλι στην Περιοχή Βεροίας 5 κορίτσια από την Ελάτη. 5 περιστασιακές εργάτριες γης από 17 έως 27 χρονών που πήγαν να μαζέψουν ροδάκινα.
Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!

Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!


 Στις 10 Ιουλίου έρχεται στην Πτολεμαΐδα! - Ποιος έρχ…

Πτολεμαΐδα: Παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 5/7 η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (Βίντεο & Φωτογραφίες)
Μαρία Καρυστιανού - Παύλος Ασλανίδης - Μιρέλα και Πάνος Ρούτσιτο το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 στις 20:00 στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαιδας καλεσμένοι της Ομάδα Συμπαράστασης Εορδαίας για τα Τέμπη !
Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ


Την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ο…