pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε Ομίλου ΔΕΗ: Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, ξέρουν να απαντούν

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Τα γνωστά σε όλους μας «βαποράκια συμφερόντων» (Σκουρλέτης), για άλλους «θεσμοί», για εμάς Ευρωπαϊκή και πέραν του Ατλαντικού «διεθνή αρπαχτικά», βρίσκοντας

τους υπέρ- πρόθυμους σε αυτόν τον τόπο πρώην και νυν κυβερνόντες, θέλουν η μεγαλύτερη εταιρεία- βιομηχανία της χώρας, ο Όμιλος ΔΕΗ να περάσει στα χέρια των γνωστών πλέον ιδιωτικών συμφερόντων.

Σημειωτέον, όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης «οι εν λόγω κύριοι» δεν διέθεσαν ούτε ένα ευρώ για επενδύσεις. Η κυβέρνηση μετά από άλλη μια «σκληρή διαπραγμάτευση» για την ολοκλήρωση της πολυπόθητης αξιολόγησης, δια του κυρίου Σταθάκη, αρμόδιου υπουργού, μας είπε (πάντα με στεναχώρια βέβαια) ότι πρέπει να δοθεί, σε ιδιώτες το 40% της παραγωγής μας. Σε αυτή την επιλογή βρήκε συμμάχους τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη, τον «μεγάλο» Πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον πάντα «πρόθυμο Υπουργό Πετρελαίων» Γιάννη Μανιάτη.

Με λύπη, είδαμε την ώρα που το συνδικαλιστικό κίνημα του Ομίλου ΔΕΗ ετοιμάζεται για την πιο σκληρή μάχη προάσπισης, του Δημοσίου χαρακτήρα της Ενέργειας, των θέσεων εργασίας μας, της Νομικής μορφής της ΔΕΗ που έχει προσαρμοστεί από το 2011 στις Ευρωπαϊκές οδηγίες, κάποιοι να λειτουργούν ως ‘‘λαγοί’’ αποπροσανατολισμού του κοινού μας αγώνα στην ΔΕΗ, στον ΔΕΔΔΗΕ και στον ΑΔΜΗΕ.

Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, όποιοι (εντός και εκτός Ομίλου ΔΕΗ) έχουν επιλέξει να λειτουργούν ως ‘‘θερμοφόρες’’ στα ‘‘μέζεα’’ (Ζουράρης) του Παναγιωτάκη, του Σταθάκη, του Τσίπρα, του Χατζηδάκη, του Μητσοτάκη, του Θεοδωράκη και όλων των υπολοίπων που κινούνται πλέον στις παρυφές της μειοδοσίας, δεν έχουν θέση ανάμεσα μας. Οι Εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ οφείλουν να πουν με μια φωνή: Κάτω τα χέρια από τον Όμιλο ΔΕΗ Κάτω τα χέρια στο Ξεπούλημα της Χώρας Ξεκινάμε από την Πτολεμαΐδα. Είναι υποχρέωση μας όλοι οι Εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ να συμμετέχουμε στο Μεγάλο Συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στην Πλατεία Πτολεμαΐδας. Τώρα είναι η ώρα η δική μας και των Οικογενειών μας.

 

Γραφείο Τύπου Σ.Π.Μ.Τ.Ε

Δημοφιλή Νέα

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Κινητοποίηση στο Βέρμιο το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου κατά των ανεμογεννητριών από τις συλλογικότητες ΕΟΡΔΑΙΑ SOS, SOS ΒΕΡΜΙΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ SOS και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕ
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Καραμπόλα τριών οχημάτων στον δρόμο από Βέροια προς Κοζάνη (ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη)

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον δρόμο από Βέροια προς Κοζάνη (ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη)


Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε τις πρώτες πρω…

Τοπική διοίκηση προστάτης της δημόσιας υγείας ή ντίλερ των ιδιωτών; (του Δημήτρη Παπαδόπουλου - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Εορδαίας)
Λαϊκή Συσπείρωση:
Όποιος νομίζει ότι γλιτώσαμε από την υπόθεση του Νικελίου και Κοβαλτίου στους πρόποδες του Βέρμιου, στα Κομνηνά, στο Μεσόβουνο, στους Πύργους Εορδαίας, κάνει λάθος. Δυστυχώς η υπόθεση τώρα αρχίζει... (του Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη)
Συλλυπητήρια Επιστολή του ΤΕΕ Τμήμα Δ. Μακεδονίας για για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου Κατερίνας Παπαοικονόμου