pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΔΕΗ… σχωρέσ’ την !!! (γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η περιοχή αυτή τροφοδοτεί για πάνω από μισό αιώνα από τα έγκατά της και την γενναιοδωρία της εύφορης γης της, με ρεύμα και ενέργεια όλη την χώρα

και οι κάτοικοι των χωριών γύρω από αυτήν αιμοδοτούν κυριολεκτικά για αυτό όλα αυτά τα χρόνια με τις ίδιες τους τις ζωές, τρώγοντας τα σπλάχνα τους και τα σωθικά τους, μαυρίζοντας τους από το άδικο και όχι μόνο από το κάρβουνο τις ψυχές τους, με την τέφρα να δηλητηριάζει θανάσιμα τα κορμιά τους  και αφήνοντας τις σάρκες και τα σώματα τους να αντικαταστήσουν τον ορυκτό αυτό πλούτο που εξορύσσεται και ονομάζεται λιγνίτης.

Η ΔΕΗ είναι πλέον σε στάδιο νεκρώσιμης ακολουθίας και συγκεκριμένα στο σημείο του "δεύτε τελευταίον ασπασμό" (Στάσις Γ΄) και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και το χειρότερο είναι ότι δεν πήγε υπέρ πίστεως και πατρίδος αλλά πήγε μόνο υπέρ γνωστών ξένων και εγχώριων κερδοσκόπων και καιροσκόπων για προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα .

Ήδη ο πρόεδρος της το καλοκαίρι του 2016 στα τέλη Ιουνίου, απευθύνθηκε στους εργαζόμενους (του) της επιχείρησης με επιστολή που έμοιαζε περισσότερο με επικήδειο λόγο και για να προετοιμάσει την πορεία προς την ταφή της, παρά με επιστολή ενός προέδρου μιας επιχείρησης που θέλει να επικοινωνήσει με τους εργαζομένους του.

Το ίδιο βέβαια έκαναν νωρίτερα στους χώρους εργασίας και οι ίδιοι οι μεγαλοεκπρόσωποι των εργαζομένων μαζί με τους υφιστάμενους τους συνδικαλιστές, μονιασμένοι πια επειδή έτσι απαιτούν οι εποχές και τα συμφέροντα τους, για να κρατήσουν και να μαζέψουν όσους περισσότερους στο «μαντρί», άλλους είτε από απόγνωση, άλλους είτε από φόβο, άλλους είτε εκβιαστικά, άλλους είτε από το η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τις καρέκλες τους, αφού φρόντισαν να δικαιούνται και δεύτερη θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ.

Από τότε ξεκίνησε η απειλή της επικείμενης μη καταβολής μισθών από την ΔΕΗ προς τους εργαζόμενους της και ήταν οι ίδιοι αυτοί συνδικαλιστές που το φώναζαν και το διέδιδαν με σθένος και πένθος ταυτόχρονα για να δείξουν το πόσο νοιάζονται, χρησιμοποιώντας το ακόμα και για να «εκβιάσουν» την ψήφο των εργαζομένων ότι με αυτούς συνεχιστές στο τιμόνι κάτι μπορεί να γίνει.

Για να συνεχίσουν την «τρομοκρατία» τους και το έργο τους μετέπειτα σε συνεντεύξεις σε κανάλια και διαδίκτυο, εκ του «άμβωνα» πλέον μετά και την (επαν)εκλογή τους !!!

Και φτάσαμε στον Απρίλιο του 2017 και την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας μια ημέρα πριν την πρωταπριλιά, ο οποίος όπως προέκυψε ήρθε να βάλει την ταφόπλακα στην ΔΕΗ και να ρίξει ως νεκρώσιμο στεφάνι πάνω στον τάφο της την περιοχή μας.

Έτσι που την κατάντησαν και την οδήγησαν την ΔΕΗ, και φταίνε για αυτό οι συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων όλα τα χρόνια που πέρασαν μέχρι σήμερα με τις αλαζονικές συμπεριφορές τους, όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι τώρα με τις πολιτικές τους, τα ίδια τα Διευθυντικά Στελέχη της Επιχείρησης τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και κεντρικό απαξιώνοντας με την αδιαφορία τους και ακόμα και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών με τις συμπεριφορές τους και τις επιλογές τους.

Και φυσικά φταίχτες είμαστε και εμείς γιατί και εμείς είμαστε μέσα σε αυτούς και οι δικές μας επιλογές δεν ήταν διαφορετικές από αυτών.

Μένει να δούμε αν ο Αλέξης δεν κάνει άλλη μία περιστροφή -  τούμπα, γιατί ο Κυριάκος θα κάνει αυτό που έχει πάρει εντολή από τους εξωτερικούς κυβερνήτες της χώρας μας για να κάνει,.

Μένει να δούμε και τους Άρχοντες του Τόπου μας, τους Συνδικαλιστές, τους Εργαζόμενους, τους Πολίτες και την Κοινωνία τι πραγματικά θέλουν.

Σήμερα το βράδυ στις 18:00 στην Πτολεμαΐδα έχει συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί, ελπίζοντας να έχει καλύτερα αποτελέσματα από το «πετυχημένο» Συλλαλητήριο που έγινε στην Κοζάνη για την τραγική κατάσταση στην Υγεία.

Οπότε μιας και αναμένουμε το Πάσχα και σύμφωνα με τα δεδομένα για την ΔΕΗ, μία λέξη ταιριάζει αλλά εύχομαι και ελπίζω να μη γίνει πραγματικότητα, η λέξη Τετέλεσθαι για την περιοχή μας…!

ΔΕΗ… σχωρέσ' την και Καλή Ανάσταση !!!

Ιούλιος 2016 – Απρίλιος 2017 (07-04-2017)

Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…