pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Καστοριά για σύλληψη διακινητών ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 106 κιλά χασίς (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για διακίνηση 106 κιλών και 270 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης

που οργανώθηκε από αστυνομικές Υπηρεσίες της Καστοριάς και των Γρεβενών           

Συνελήφθησαν χθες (10-04-2017) το απόγευμα και σήμερα (11-04-2017) το πρωί σε περιοχές των Γρεβενών, δυο (2) ημεδαποί, 34 και 28 χρόνων αντίστοιχα, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, εντόπισαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 34χρονος ως οδηγός και ο 28χρονος ως συνοδηγός.

Οργανώθηκε επιχείρηση ακινητοποίησης του ανωτέρω οχήματος με τη συνδρομή και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προαναφερόμενοι, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχό τους στον Ανισόπεδο Κόμβο της Εγνατίας Οδού Γρεβενών, εγκατέλειψαν το όχημά τους και διέφυγαν πεζή.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν πέντε (5) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν ενενήντα δυο (92) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -106- κιλών και -270- γραμμαρίων.

Ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, εντόπισαν άμεσα στην ευρύτερη δασική περιοχή των Γρεβενών τον 34χρονο-οδηγό του οχήματος και τον συνέλαβαν.

Συνεχιζόμενης της επιχείρησης και μετά από επισταμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών εντόπισαν σήμερα (11-04-2017) το πρωί στην πόλη των Γρεβενών και τον 28χρονο-συνοδηγό του οχήματος, τον οποίο επίσης συνέλαβαν.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -106- κιλά και -270- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • -2- κινητά τηλέφωνα με -3- κάρτες SIM.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…