pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Με πρωτόγνωρα μηνύματα το εκπαιδευτικό event της 9ης "Egnatia Expo" με τον Δρ Ιωάννη Κριτσωτάκι

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24/5 στην Πτολεμαΐδα, το πρωτότυπο εκπαιδευτικό event με θέμα «ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ

- ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ», με εισηγητή τον γνωστό διδάκτορα του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης με εξειδίκευση στην Επικοινωνία και στο Marketing Εξαγωγών, Ιωάννη Κριτσωτάκι.

Το event διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμΐδας, λίγες εβδομάδες πριν τη νέα μεγάλη έκθεση της της Δυτικής Μακεδονίας, την “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2017”, με γνώμονα την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση τόσο των μελών του, όσο και των στελεχών των επιχειρήσεων της περιοχής.

Ο εισηγητής έκανε αναφορά σε διάφορα ζητήματα, θέτοντας πρώτο την αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου της περιοχής, προσπαθώντας να πείσει το κοινό για την ανάγκη εξέλιξης της ταυτότητας της Δυτικής Μακεδονίας, τόσο στην πρωτογενή παραγωγή όσο και στο τουριστικό προϊόν.

Ο κ. Κριτσωτάκις έκανε μία ανάλυση του όρου του επιχειρηματικού σχεδίου, και έδειξε στους επαγγελματίες το δρόμο για να το υλοποιήσουν με απλά βήματα, αξιοποιώντας καινοτόμες ιδέες αλλά και τις ήδη υφιστάμενες δυνατότητες της ίδιας της επιχείρησης.

Χρησιμοποιώντας το μότο «κρίση = ευκαιρία» και ιστορικά παραδείγματα (Επανάσταση του Ατμού, Επανάσταση του Ηλεκτρισμού, Επανάσταση του Διαδικτύου), ο εισηγητής ανέδειξε την αναγκαιότητα για τον επιχειρηματία να κάνει συνεχώς καινούρια πράγματα, να αναζητά νέες αγορές και να μη μένει στάσιμος. «Σκοτώστε την επιτυχία σας. Αν δεν τη σκοτώσετε εσείς και μείνετε στάσιμοι, θα σας σκοτώσει αυτή με το πέρασμα του χρόνου»,  ανέφερε ο καθηγητής.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ενώ ειδική αναφορά έγινε στις εμπορικές εκθέσεις, τον πιο πρακτικό τρόπο για να δείξει κανείς το προϊόν και την υπηρεσία του σε χιλιάδες ανθρώπων. Το σημαντικότερο δε, σύμφωνα με τον εισηγητή, είναι το ότι μπορεί κάποιος σε μία έκθεση να παρακολουθεί τον ανταγωνισμό, να τον αντιγράψουν και να τους αντιγράψει, έτσι ώστε να μη μείνει στάσιμος στην αγορά.

Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να λάβετε μέρος στην έκθεση, ή θέλετε να ρωτήσετε για αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ). Επωφεληθείτε από τη συμμετοχή σας!

Από το Γραφείο Τύπου της Έκθεσης

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί


Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: