Η «δικαίωση» της Α.Ε. Ποντίων | Τα καλύτερα από την φιέστα της ομάδας (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μία δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της για την Α.Ε. Ποντίων.

Επιμέλεια: Τσαρτσιανίδης Χρήστος | www.top-sport.gr

Οι «βυσσινή», αφού αρχικά κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο της, στη συνέχεια αναδείχτηκαν πρωταθλητές του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, κερδίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους την απευθείας άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.

«Αδιαμφισβήτητα» ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν η άνοδος. Ένας στόχος τριών ετών επετεύχθη! Οι «Πόντιοι» τα τελευταία χρόνια έφταναν στην πηγή, χωρίς όμως να πίνουν το νερό. Αυτό δεν τους εμπόδισε όμως να συνεχίσουν την προσπάθεια και να επιμείνουν στο «όνειρο»!

Ένα όνειρο όπου πριν από λίγες ημέρες έγινε πραγματικότητα, με τα «Καραγιάννια» να γιορτάζουν μέσα από την ψυχή τους αυτό το επίτευγμα. Η χρόνια που έρχεται θα είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες, αφού η Α.Ε. Ποντίων αφήνει τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και ανεβαίνει επίπεδο.

Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει. Αυτό το δείξει μόνο ο χρόνος!

Το απόγευμα της Τετάρτης (31-5-2017) πραγματοποιήθηκε και η φιέστα της πρωταθλήτριας Α.Ε. Ποντίων. Αφού πρώτα διεξήχθη φιλική αναμέτρηση (1-1) με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, στη συνέχεια η διοργανώτρια Ε.Π.Σ. Κοζάνης παρέδωσε τα μετάλλια και το Κύπελλο των πρωταθλητών στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι πανηγύρισαν σαν «μικρά παιδιά», σε μία ιστορική μέρα!

Το www.top-sport.gr βρέθηκε στο γήπεδο της Ξηρολίμνης, «απαθανατίζοντας» όλες τις χαρούμενες στιγμές.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δημοφιλή Νέα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Ποντοκώμη την Πέμπτη 24 Ιουλίου - Ξεκίνησε η ONLINE προπώληση - Διοργάνωση: Σύλλογος
Η Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα

"Πώς έκανες τα λεφτά, ρε Γκρούεζα;" - "Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ κύριε υπουργέ"


"Πώς έκανες τα λεφτά, ρε Γκρούεζα;" - "Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ κύρ…

Η «φούσκα» των ΑΠΕ σκάει! Ποιος θα πληρώσει τα «σπασμένα»; (Στέφανος Πράσσος*) [2ο μέρος]

Η «φούσκα» των ΑΠΕ σκάει! Ποιος θα πληρώσει τα «σπασμένα»; (Στέφανος Πράσσος*) [2ο μέρος]


Συνέχεια από το 1ο μέρος Τώρα, όπως είδαμε στο προηγούμ…

51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Κοζάνη - Η ομιλία της Θεανώς Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι τις 30 Ιουνίου η χρήση της επιταγής από τους δικαιούχους

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι τις 30 Ιουνίου η χρήση της επιταγής από τους δικαιούχους


Μέχρι τις 30 Ιουνίου πρέπει οι δικαιούχοι του προγράμμα…

Προς «φωτογενείς» τοπικούς άρχοντες! (Γράφει ο Χάιδος Χαρίλαος-Ανδρέας)

Προς «φωτογενείς» τοπικούς άρχοντες! (Γράφει ο Χάιδος Χαρίλαος-Ανδρέας)


Προς «φωτογενείς» τοπικούς άρχοντες!        …