pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κατέκτησε και το Super Cup Ε.Π.Σ. Κοζάνης η Αθλητική Ένωση Ποντίων κόντρα στην Κοζάνη! (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Τα πήρε όλα η Αθλητική Ένωση Ποντίων!"

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, η Αθλητική Ένωση Ποντίων

κέρδισε και το Σούπερ Καπ Ε.Π.Σ. Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην Κοζάνη, με σκορ 1-0.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Τσαρτσιανίδης Χρήστος | www.top-sport.gr

Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 96ο λεπτό ο Μάκης Λιάμης, με κοντινή προβολή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δημητριάδη.

Επόμενο σταθμός για τους «Πόντιους» η Γ Εθνική Κατηγορία!

Το www.top-sport.gr βρέθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης και έχει το ρεπορτάζ του παιχνιδιού.

Μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους, Α.Ε. Ποντίων και Κοζάνης συναντήθηκαν με έπαθλο το Σούπερ Καπ της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Το παιχνίδι από τις δύο ομάδες ήταν μέτριο ποιοτικά, ενώ η πολύ ζέστη στην ατμόσφαιρα επηρέασε τους παίχτες που αγωνίσθηκαν. Μπορεί ο κόσμος να μην απόλαυσε θέαμα, αλλά είδε από κοντά το πρώτο επίσημο ματς των δύο Συλλόγων.

Από τη μία πλευρά η Κοζάνη ήταν πιο κινητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας έξι τελικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κωφίδη, ενώ από την άλλη η Αθλητική Ένωση Ποντίων είχε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά να βγάλει τελικές φάσεις για γκολ.

Τελικά ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα οδηγηθεί στην παράταση, ο Μάκης Λιάμης είχε άλλη άποψη, σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αναγκαστική αλλαγή υποχρεώθηκε να κάνει ο κύριος Σαμαράς στο 19ο λεπτό, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ακριτίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όπου μετά από κεφαλιά πάσα του Νάνου, ο Πουτογλίδης θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Κωφίδης θα μπλοκάρει. Στο 30ο λεπτό ο Πουλατσόγλου θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 36ο λεπτό θα έρθει η πρώτη τελική για τους «Πόντιους» με τον Σαββούδη να πασάρει στον Παπαγαθονίκου, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση και τον Κοκκινίδη να μπλοκάρει.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, σ’ ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη μπήκε πολύ δυνατά, χάνοντας μάλιστα τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Δούμας τόσο στο 53’ όσο και στο 54’ έκανε δυνατά σουτ, αλλά είδε τον Κωφίδη να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις. Τρία λεπτά αργότερα θα έρθει ακόμα ένα σουτ από τον Κοτταρίδη, με τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Π. να λέει και πάλι «όχι».

Στο 59ο λεπτό ο Παπαγαθονίκου θα πιάσει αδύναμο σουτ, με τον Κοκκινίδη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Η Κοζάνη πίεζε για να ανοίξει το σκορ, με τον Κοτταρίδη να χάνει και δεύτερη ευκαιρία, βλέποντας την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ μετά την κεφαλιά που έκανε στο 67’.

Στο 86ο λεπτό, μετά από «μαγική» κάθετη μπαλιά του Πουτογλίδη, ο Τραυλός θα βγει απέναντι από τον Κωφίδη, θα κάνει δυνατό αριστερό σουτ, αλλά ο «πορτιέρο» της Α.Ε.Π. θα αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα.

Ο τέταρτος διαιτητής (Σουλίδης Ε.) έδειξε εφτά λεπτά καθυστερήσεις, αφού υπήρξε μία διακοπή για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Εκεί που όλοι πίστευαν πως το ματς πάει για παράταση, η Α.Ε. Ποντίων κέρδισε κόρνερ, γνωρίζοντας πως παίζει το τελευταίο της χαρτί. Έτσι ο Δημητριάδης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλου με τον Λιάμη να βρίσκεται στον σωστό σημείο και με προβολή να στέλνει την μπάκα στα δίχτυα της Κοζάνης, δίνοντας έτσι το τρίτο τρόπαια της χρονιάς στην Αθλητική Ένωση Ποντίων.

Διαβάστε τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου


Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που εορτάζεται στις 29 Απριλ…

Super Market
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Ζητούμενο η νίκη σε ένα παιχνίδι τελικός"


Την ήδη υποβιβασμένη Καστοριά θα υποδεχθεί αύριο Τετά…