pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«Θετικά» σημάδια για την Αθλητική Ένωση Ποντίων στο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Φιλική ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης η Αθλητική Ένωση Ποντίων από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ: Τσαρτσιανίδης Χρήστος | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, με τους «Πόντιους» να βγάζουν πολύ θετικό πρόσωπο, στο πιο σημαντικό φιλικό της προετοιμασίας.

Σχεδόν γεμάτη η μεσαία κερκίδα του σταδίου, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Α.Ε. Ποντίων, χειροκροτώντας καθ’ όλη τη διάρκεια και τις δύο ομάδες.

Το πρόσωπο του αγώνα δεν ήταν άλλο από αυτό του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είναι προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, με τον φίλαθλο κόσμο αν τον «αγκαλιάζει». Άλλωστε ο πρώην «άσσος» του ΠΑΟΚ, λατρεύτηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον «εμβληματικό» του χαρακτήρα.

Στα αγωνιστικά η Αθλητική Ένωση Ποντίων στάθηκα αξιοπρεπέστατα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ανά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με το πάθος των ποδοσφαιριστών να είναι εμφανές. Από την άλλη τα «πιτσιρίκια» του ΠΑΟΚ έδειξαν πως θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι, αφού έβγαλαν πολύ καλές ενέργειες στο παιχνίδι τους, δείχνοντας έτσι το ταλέντο που περιέχει η Κ20 του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικά οι Ακαδημίες του «δικέφαλου» του Βορρά.

Από τη μία πλευρά ο Γιάννης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίχτες του, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, ενόψει της Γ Εθνικής Κατηγορίας που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες. Το δείγμα για τον προπονητή των «βυσσινί» ήταν θετικό, αφού αρκετοί παίχτες ανταποκρίθηκαν σε αυτό το παιχνίδι.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε και αυτός τις δοκιμές του, βλέποντας τους παίχτες του ανταποκρίνονται πολύ καλά μέσα στο ματς.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Βρακά. Ο επιθετικός του «ασπρόμαυρων» δέχτηκε την κάθετη μπαλιά από τον Αηδονίδη, βγήκε τετ α τετ με τον Κοτταρίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Α.Ε.Π. για το 0-1.

Η Αθλητική Ένωση Ποντίων δεν πτοήθηκε, βρίσκοντας τον τρόπο να φέρει στα ίσα το παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό, ο Μπατμάς μετά από ατομική προσπάθεια θα δώσει την μπάλα στο Μετικάνο, ο οποίος από πολύ κοντά θα κάνει το πλασέ ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ σε 1-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα αρκετοί πιτσιρικάδες, βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν «χάλασε» το χατίρι σε κανέναν.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τους δύο προπονητές να κάνουν συνεχώς αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχές σε όλους τους παίχτες που είχαν στον πάγκο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκη βρήκε τον τρόπο να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο 55ο λεπτό, με ένα εντυπωσιακό γκολ. Ο Δούμτσης θα δώσει την μπάλα στον Γαϊτανίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα κάνει δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βίδρα, σημειώνοντας έτσι ένα πολύ όμορφο γκολ, το οποίο χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

Η Α.Ε. Ποντίων θα μπορούσε να πάρει και την ισοπαλία στο 84ο λεπτό, αλλά ο Μπάμπης Κεΐσογλου στάθηκε άτυχος. Ο μεσοεπιθετικός της Α.Ε.Π. πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, με την μπάλα να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ.

Έτσι το 2-1 υπέρ των Θεσσαλονικιών έμεινε μέχρι και το τελευταίο «σφύριγμα» του κύριου Γεωργιάδη, με την Αθλητική Ένωση Ποντίων να μένει σίγουρα ικανοποιημένη από την εμφάνισή της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μέτα το τέλος της αναμέτρησης επικράτησε το «αδιαχώρητο» κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αφού αρκετοί φίλαθλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο όπως αναμενότανε δεν τον άφησαν σε ησυχία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε. Ποντίων: (Γιάννης Σαμαράς) Κοτταρίδης, Δημητριάδης, Λιάμης, Μπατμάς, Χατζηκωνσταντίνου, Ζαγκουντίνος, Ντούκα, Ακριτίδης, Πασχαλίδης, Ματικάνος, Παπαδόπουλος

Έπαιξαν και οι: Βίδρας, Ίττης, Παπαγαθονίκου, Μαυροδήμος, Σβίρος, Κεΐσογλου, Σαββούδης, Ζερβανταρίδης, Σέχι

ΠΑΟΚ (Κ20): (Πάμπλο Γκαρσία) Συλλέκτης, Διαμαντής, Δοδοντσάκης, Λυρατζής, Μανωτης, Σαλαμούρας, Παπαδόπουλος, Μπαλογιάννης, Δούμτσης, Αηδονίδης, Βράκας

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Τσιγγαρας, Ciba, Γκαργκαλατζίδης, Γαϊτανίδης

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας


Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων για το 2023 - 2024 συμφ…

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…