pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κοντά στους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας  τα παιδιά  του 14ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν επίσκεψη την 1η  Οκτωβρίου 2017

 στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Εορδαίας.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές , που συνοδεύονταν από τις  Νηπιαγωγούς  Γλυκερία Μάρκου και Κυριακή Βουνοτρυπίδου ,

τραγούδησαν, χόρεψαν και μοίρασαν προσωπικές τους ζωγραφιές στους ωφελούμενους, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες  τους στα μικρά παιδιά.

Ήταν  μία όμορφη και αυθόρμητη  εκδήλωση αγάπης των παιδιών προς τους ηλικιωμένους ,ενώ από την Κ.Ε.Δ.Ε. η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Η. Αναστασία Παύλου  προσέφερε  στο Νηπιαγωγείο, ως αναμνηστικό  της επίσκεψης, το πρώτο βιβλίο συνταγών μαγειρικής του Κ.Η.Φ.Η.

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιά…