pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διαχρονικά εκδηλώνεται έμπρακτα από την Ελληνική Αστυνομία (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν

σήμερα στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στη Θεσσαλονίκη

Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για τον Εορτασμό του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, καθώς και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας»

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει το έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν προτροπής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, προσφέροντας σήμερα (19-10-2017) πλήθος τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα αστυνομικοί των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών ελλείψεων των παιδιών που στηρίζονται από τον εν λόγω οργανισμό, τα οποία τους προσφέρθηκαν σήμερα, ως ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Μέσα από τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδείξει για άλλη μια φορά το ανθρώπινό του πρόσωπο, προσφέροντας διάφορα είδη, αναγνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού.

Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα του Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελείται από τον οργανισμό ''Το Χαμόγελο του Παιδιού", θα συνεχίσει να τον στηρίζει και στο μέλλον με ανάλογες δράσεις.

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…