AI
Επισκόπηση άρθρου Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοίνωσε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026, από τις 08:00 έως τις 14:30, στην Τοπική Κοινότητα Νεράιδας του Δήμου Σερβίων. Η επανατροφοδότηση ενδέχεται να πραγματοποιηθεί χωρίς προειδοποίηση και νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα. Για τον λόγο αυτό, τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι παραμένουν συνεχώς υπό τάση. Την ανακοίνωση υπογράφει ο Διευθυντής Περιοχής Κοζάνης, Αθανάσιος Τάκος.
Προσθέστε το Ptolemaida.tv ως προτιμώμενη πηγή στη Google Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, την Τρίτη 27-10-2026
θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο διάστημα από ώρα 08:00 έως 14:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δ. Σερβίων:
Τοπική Κοινότητα Νεράιδας
Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.
Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Αθανάσιος Τάκος
Διευθυντής Περιοχής Κοζάνης