figourini banner 1 2021

σ

Η New Holland παρουσιάζει το νέο T7 Heavy Duty και την ΕΥΦΥΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η New Holland Agriculture παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα, το τρακτέρ T7 Heavy Duty (HD) στον Ευρωπαϊκό Τύπο σε μία εκδήλωση εικονικής πραγματικότητας.

Με τον τίτλο “INTELLIGENT FARMING ALL_WAYS”, η εκδήλωση ανέδειξε το όραμα της New Holland για το πρόγραμμα Γεωργία 4.0 και την δέσμευσή της να κάνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Ευφυούς Γεωργίας ευρέως διαθέσιμα στους αγρότες.

(VIDEO)

 

Το νέο T7 HD διατηρεί την ισχυρή απόδοση, την εξαιρετική ευκινησία και ευελιξία που αποτελούν σήμα κατατεθέν αυτού του τρακτέρ και προσφέρει μία ανώτερη εργασιακή εμπειρία με την ολοκαίνουργια καμπίνα Horizon Ultra και το σύστημα PLM Intelligence επόμενης γενιάς. Είναι ιδανικό για εργολάβους που έχουν την ανάγκη πολλαπλών εργασιών στο χωράφι και στις μεταφορές και αναζητούν μία αύξηση στην άνεση, την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα.

                                                         

“Ρωτήσαμε τους πελάτες μας τι περίμεναν από το μελλοντικό τρακτέρ τους, αναπτύξαμε την νέα γενιά T7 HD, με βάση αυτές τις απαιτήσεις τους, που προσφέρει όλα όσα ονειρεύονταν,” λέει ο Sean Lennon, Αντιπρόεδρος της New Holland Agriculture για την Ευρώπη. “Σχεδιάσαμε την ολοκαίνουργια καμπίνα Horizon Ultra για να τους δώσουμε την καλύτερη εργασιακή εμπειρία με όλο τον χώρο, την άνεση, το ποιοτικό φινίρισμα που ζήτησαν και την πιο αθόρυβη καμπίνα την αγοράς. Επιπλέον, η επόμενη γενιά PLM Intelligence θα τους διευκολύνει να έχουν πρόσβαση στις λύσεις μας Ευφυούς Γεωργίας, οι οποίες παρέχουν σημαντική επιπλέον αξία όσον αφορά την λήψη αποφάσεων και την εκτέλεσή τους με ακρίβεια, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και την κερδοφορία τους.”

T7 HD: για πελάτες που περιμένουν περισσότερα – άνεση, χώρος, συνδεσιμότητα

Η καμπίνα Horizon Ultra έχει επανασχεδιαστεί από το μηδέν για να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές προσδοκίες των πελατών: “Το T7 HD μπορεί να φαίνεται ίδιο από έξω, με την ίδια συμπαγή, κομψή εμφάνιση,” εξηγεί ο Oscar Baroncelli, Διευθυντής Παραγωγής Τρακτέρ της New Holland Agriculture, “αλλά είναι εντελώς νέο στο εσωτερικό: μόλις το 2% των εξαρτημάτων είναι ίδια με το προηγούμενο μοντέλο ! Είναι πιο συνδεδεμένο από ποτέ και θέτει νέο ρεκόρ ως το πιο ήσυχο στην κατηγορία των ελκυστήρων με μόλις 66 dBA. Πιστεύουμε ότι θα μεταμορφώσει την εμπειρία των πελατών μας όταν εργάζονται στο χωράφι.”

Το T7 HD διατηρεί την “οικογενειακή αίσθηση” της σειράς T7 ενώ προσφέρει ένα ευρύχωρο περιβάλλον εργασίας όπου ο οδηγός αισθάνεται πολύ λιγότερο εγκλωβισμένος. Η καμπίνα έχει επιμηκυνθεί για να παρέχει περισσότερο χώρο για τον επιβάτη και το δάπεδο. Οι πελάτες θα εκτιμήσουν τον άφθονο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο: ένας άνετος αποθηκευτικός χώρος 30 λίτρων πίσω από το κάθισμα του οδηγού, ένα ψυγείο 12 λίτρων πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού με θύρα USB και πρίζα, θήκες στην δεξιά πλευρά της καμπίνας και μια θήκη αποθήκευσης με δίχτυ στην οροφή. Ο επανασχεδιασμός βελτίωσε περαιτέρω την ορατότητα προς τα εμπρός και προς τα κάτω στα μπράτσα υδραυλικού και το παρελκόμενο, ενώ οι κάμερες επιτηρούν την περιοχή γύρω από το τρακτέρ. Ένα νέο πακέτο φώτων με έως 24 LED φώτα εργασίας, εξασφαλίζει ορατότητα γύρω από το τρακτέρ και το παρελκόμενο για εργασία την νύχτα.             

                                                                              

Η ευρύχωρη καμπίνα παρέχει ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον εργασίας με καθαρές, λιτές επιφάνειες και εργονομική λειτουργία, με τα χειριστήρια πάνω στο νέο μπράτσο του καθίσματος SideWinder Ultra και την φιλική προς τον χρήστη, οθόνη 12 ιντσών IntelliView. Τα χειριστήρια μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του χειριστή και η προσαρμογή είναι πολύ απλή και τόσο εκτεταμένη όσο επιθυμείτε. Η οθόνη CentreView που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του τιμονιού – μία παγκόσμια πρωτοτυπία – παρέχει μεγάλη ορατότητα. Το νέο κορυφαίο αυτόματο σύστημα ελέγχου κλίματος με ρύθμιση σε ζώνες, το οποίο έχει 35% μεγαλύτερη απόδοση από το προηγούμενο μοντέλο, διατηρεί εύκολα μία ευχάριστη θερμοκρασία σε όλες τις εποχές. Το κορυφαίο κάθισμα Auto Comfort διαθέτει πλευρική ανάρτηση και σύστημα ρύθμισης των συνθηκών που βγάζει την υγρασία τις ζεστές μέρες ή θερμαίνεται τα κρύα πρωινά. Η προηγμένη συνδεσιμότητα της καμπίνας Horizon Ultra επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν την ψηφιακή τους ζωή με μεγάλη ευκολία, καθώς το κινητό τους τηλέφωνο αυτόματα συνδέεται στην οθόνη και μπορεί να λειτουργήσει με ένα κουμπί από το μπράτσο του καθίσματος.       

                 

                                                     

PLM Intelligence: προς το πρόγραμμα Γεωργία 4.0

Το T7 HD παρουσιάζει την επόμενη γενιά PLM Intelligence, η οποία αντιπροσωπεύει ένα βήμα προς τα εμπρός στην στρατηγική διαχείρισης γης της New Holland. Σηματοδοτεί την μετάβαση από τις παραδοσιακές γεωργικές πρακτικές στο πρόγραμμα Γεωργία 4.0., όπου η ακρίβεια και η Διασυνδεδεμένη Γεωργία βοηθούν τους αγρότες να προγραμματίζουν όλες τις εργασίες εκ των προτέρων, να διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο την συμπεριφορά και απόδοση κάθε μηχανήματος και να επιτυγχάνουν μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

“Αυτές οι νέες εξελίξεις είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της New Holland να συνδέεται όλο και περισσότερο με τους πελάτες μας,” λέει ο Carlo Lambro, Πρόεδρος της New Holland. “Η εξυπηρέτηση μέσω της ψηφιοποίησης είναι η πύλη για το μέλλον. Έχουν καταστήσει δυνατό τον συνδυασμό της φυσικής παρουσίας στο τιμόνι με μια σειρά από ψηφιακές υπηρεσίες, που σημαίνει ότι μπορούμε πάντα να είμαστε στο πλευρό των πελατών μας, βοηθώντας τους να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.”

Το PLM Intelligence επόμενης γενιάς είναι μία ηλεκτρονική αρχιτεκτονική που θα εφαρμοστεί σε όλα τα μηχανήματα επόμενης γενιάς της New Holland, έτσι ώστε οι πελάτες να βρίσκουν την ίδια λογική όταν αλλάζουν μηχανήματα και να έχουν εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα για να κάνουν τη δουλειά πιο αποτελεσματικά. Αυτό αποτελεί μέρος της στρατηγικής της New Holland για να ενσωματώσει ψηφιακές τεχνολογίες για την παροχή μιας έξυπνης συνδεδεμένης γεωργίας, με εύχρηστες λύσεις που κάνουν την γεωργία πιο βιώσιμη και παραγωγική. Περιλαμβάνουν τις παραδοσιακές εφαρμογές γεωργίας ακριβείας που στοχεύουν στην διευκόλυνση του χειριστή, βελτιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση και τα κόστη. Λύσεις που βασίζονται στην συνδεσιμότητα και την παρακολούθηση και επικεντρώνονται στη βελτίωση της παραγωγικότητας του μηχανήματος και λύσεις που βασίζονται στο cloud όπου με την ανάλυση δεδομένων και τον σχεδιασμό διευκολύνεται η λήψη αποφάσεων διαχείρισης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Μέσω της εφαρμογής MyNewHolland App, οι πελάτες μπορούν να εγγράψουν το μηχάνημά τους, να ανακτήσουν τις τεχνικές πληροφορίες του και να έχουν πρόσβαση στην πύλη MyPLMConnect, όπου μπορούν να διαχειρίζονται τα δεδομένα του στόλου και της εκμετάλλευσης σε ένα μόνο περιβάλλον. Το σύστημα MyPLMConnect τους επιτρέπει να λαμβάνουν δυναμικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από μεμονωμένα μηχανήματα που εργάζονται στο χωράφι και να αναλύουν τα δεδομένα για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Η New Holland παρουσιάζει επίσης τον νέο δέκτη PLM Cygnus, ο οποίος είναι ο πυρήνας του συστήματος αυτόματης οδήγησης στα τρακτέρ με PLM Intelligence. Βρίσκει την θέση με αξιοπιστία, αντισταθμίζοντας τις διακυμάνσεις του εδάφους και βοηθά στην πολύ γρήγορη εκκίνηση, παρέχοντας ακριβή και αξιόπιστη καθοδήγηση. Ο δέκτης υποστηρίζει επίσης της δορυφορικές πηγές διόρθωσης της New Holland, εκτός από την εξαιρετικά ακριβή διόρθωση RTK που παρέχεται μέσω του δικτύου PLM RTK+.

Η προηγμένη συνδεσιμότητα της New Holland βοηθά επίσης τους πελάτες να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο εκτός εργασίας. Το μηχάνημα συνδέεται με τον αγρότη και τον αντιπρόσωπο, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη θέση και την κατάσταση των καταχωρημένων συνδεδεμένων μηχανημάτων. Είναι σε θέση να διεξάγουν απομακρυσμένη διάγνωση μέσω του εργαλείου απομακρυσμένης βοήθειας της New Holland, καθώς και να βοηθούν τον χειριστή στην καμπίνα με την λειτουργία IntelliView Connect, που τους επιτρέπει να βλέπουν τα στοιχεία της οθόνης. Το μηχάνημα είναι επίσης συνδεδεμένο με το Control Room της New Holland, το οποίο ειδοποιεί τον αντιπρόσωπο για κωδικούς βλάβης, προτείνει λύσεις και μπορεί ακόμη να προλάβει πιθανές βλάβες.

 

Περισσότερα: https://www.condellispaul.gr/

 

Δημοφιλή Νέα

Θόλωσαν από τις «αναθυμιάσεις» του φυσικού αερίου και δεν βλέπουν ούτε τη μύτη τους…  (kozani.tv Μοντάροντας λέξεις & εικόνες)
Δριμύ κατηγορώ Φωτόπουλου για το ξεπούλημα του ΔΕΔΔΗΕ

Δριμύ κατηγορώ Φωτόπουλου για το ξεπούλημα του ΔΕΔΔΗΕ


Για «έγκλημα» κατηγορεί την κυβέρνηση ο Νίκος Φωτόπου…

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Να προσευχόμαστε για ήπιο χειμώνα (του Μιχάλη Ψύλου)

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Να προσευχόμαστε για ήπιο χειμώνα (του Μιχάλη Ψύλου)


«Τέλεια καταιγίδα» χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Μυτιληνα…

4η Γιορτή Μελιού στην Πτολεμαΐδα

4η Γιορτή Μελιού στην Πτολεμαΐδα


4η Γιορτή Μελιού στην Πτολεμαΐδα.

Μητρόπολη Πειραιά: «Ανούσιες» οι εκδηλώσεις για τον Μ. Θεοδωράκη - Μελοποίησε «έργα μαρξιστών ποιητών και νεοεποχιτών»
Στάθης Γιαννακόπουλος - Γενικός Γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας:
Πλεύρης: Καμιά μονιμοποίηση επικουρικών γιατρών

Πλεύρης: Καμιά μονιμοποίηση επικουρικών γιατρών


Στην επισήμανση ότι δεν θα υπάρξει καμία μονιμοποίηση …

Κορωνοϊός: Στα 3.559 τα κρούσματα σε παιδιά σε μία μόλις εβδομάδα

Κορωνοϊός: Στα 3.559 τα κρούσματα σε παιδιά σε μία μόλις εβδομάδα


Για την εβδομάδα 13 έως 19 Σεπτεμβρίου το σύνολο των κρου…

Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας: Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που θα παρουσιάσει η Συμφωνική

Περισσότερα

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Προτάσεις για την αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων Δυτικής Μακεδονίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα ​Επιστολή με παρατηρήσεις - προτάσεις για την αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε

Περισσότερα

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει την έντονη διαφωνία της για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Παραμονές Χριστουγέννων 2016 η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε να γραφτεί ο επίλογος για

τον ΑΔΜΗΕ υπογράφοντας το τελικό κείμενο

Περισσότερα

ΕΡΤ Κοζάνης & Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης: Ραδιομαραθώνιος αγάπης για τους άπορους συμπολίτες μας «Προσφέρω με την καρδιά μου»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στις 19 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και από ώρα 09.00 π.μ μέχρι και στις 14.00 μ.μ, η ΕΡΤ Κοζάνης (100,2 και 100,6 FM)

Περισσότερα

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Με «εορταστικές εκδηλώσεις» για την απόφαση της Ε.Π του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με το αίτημα της ΔΕΗ για τους ρύπους προσπαθεί η Greenpeace να ξεχάσει τον πόνο της ότι: οι λιγνιτικές επενδύσεις δεν ακυρώνονται

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Είχαν τρομερή αγωνία και άγχος

Μπορεί και να τους είχε κοπεί και η όρεξη

Τα βράδια στριφογύριζαν στο κρεβάτι βλέποντας εφιάλτες.

Περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας "Ο Σωτήρας": Πρόσκληση στη 2η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την 2 η Χριστουγεννιάτικη

Περισσότερα

Εντατικοποιούνται τα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κλιμακώνονται τα προγράμματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ολόκληρη τη χώρα,

Περισσότερα

ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας: Παιχνίδια «κατάσκοποι»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα συνδεδεμένα, στο ίντερνετ παιχνίδια, αποτυγχάνουν παταγωδώς, στην προστασία βασικών δικαιωμάτων των καταναλωτών, σε θέματα ασφάλειας

Περισσότερα

Ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο www.kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνέντευξη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έδωσε στο www.kozani.tv και στους Σωκράτη Μουτίδη και Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη ο Υπουργός Επικρατείας

Περισσότερα

ΔΕΗ: Υπενθύμιση για Ρύθμιση Οφειλών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ΔΕΗ υπενθυμίζει στους πελάτες της ότι στις 31/12/2016 λήγει το ιδιαίτερα ευνοϊκό

πρόγραμμα διακανονισμού

Περισσότερα

Ο ποιητής του λαού και κονταρομάχος των φτωχών Κώστας Βάρναλης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σαν σήμερα (16/12/1974) φεύγει από την ζωή ο Κώστας Βάρναλης

Σαν σήμερα (16/12/1974) φεύγει από την ζωή ο Κώστας Βάρναλης ο κομμουνιστής ποιητής Κώστας Βάρναλης.

Περισσότερα

ΔΕΗ: Αναγνώριση του αιτήματος για δωρεάν δικαιώματα CΟ2

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεύτερη αναγνώριση του δίκαιου αιτήματος της Ελλάδας για δωρεάν χορήγηση δικαιωμάτων

εκπομπής CO2 αποτελεί

Περισσότερα

Πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Video από την μαζική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας που  πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα χιλιάδες συνταξιούχοι από όλη τη χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: «Καθαρή» ενέργεια και «πράσινη» ανάπτυξη: μανδύας για εγγυημένα κέρδη για το κεφάλαιο.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στη συζήτηση για τη «δέσμη μέτρων Καθαρή Ενέργεια για όλους» στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο παρενέβη ο ευρωβουλευτής

Περισσότερα

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο ptolemaida.tv (16-12-16)

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (16-12-16)

Περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Οικ. Καρδιάς Πτολεμαϊδας "Η Μέρα": Πρόσκληση σε εκδήλωση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικ. Καρδιάς Πτολεμαϊδας "Η Μέρα" σας προσκαλεί στην εκδήλωση Κόλντα Μπάμπω

Περισσότερα

Επείγουσα ερώτηση προς την Κομισιόν και προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Για πόσα χρόνια δεσμεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση για πλεόνασμα 3,5%»;

Περισσότερα

Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό": Συγκέντρωση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στην Πτολεμαΐδα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα 18 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη:

Συγκέντρωση κατά του ρατσισμού και του φασισμού, των πολέμων και της φτώχειας

Περισσότερα

Καταγραφή δεσποζόμενων ζώων στο δήμο Εορδαίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Δήμος Εορδαίας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθ.5 του Νόμου 4039/2012 και με την τροποποίηση του Ν. 4235/2014

Περισσότερα

Γιώργος Κασαπίδης: Κατάθεση ερώτησης για την απρόσκοπτη προσβασιμότητα σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας ως προς την απρόσκοπτη προσβασιμότητα

Περισσότερα