pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ν. Καπραβέλος - Διευθυντής Β' ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκη: Δεν μπορούμε να μιλάμε για «ελευθερίες» στους εμβολιασμένους, όταν έχουμε τόσους ανεμβολίαστους (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για μεγάλη πίεση στο σύστημα υγείας στη Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας:

«Ακούω με δυσφορία τα περί νύχτας ελευθερίας, τη στιγμή που τα νοσοκομεία είναι σε νύχτα διαρκείας, ένα Γολγοθά που δεν μπορεί να περιγραφεί για ανεύρεση κλίνης ΜΕΘ, πίεση στο σύστημα υγείας και τα δύσκολα να είναι μπροστά μας».

Ο Ν. Καπραβέλος προσέθεσε πως αυτό που εκπέμπεται είναι «λάθος μήνυμα», το οποίο δείχνει πως «δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει φέρει η πανδημία σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και τη χώρα μας».

Επεσήμανε μάλιστα πως δεν μπορούμε να μιλάμε για «ελευθερία», αν δεν εμβολιαστούμε κατά 90%, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει μισή ελευθερία». Σε άλλη περίπτωση «όλοι μας συμβάλλουμε στην διασπορά της νόσου και τις μεταλλάξεις» προσέθεσε, συμπληρώνοντας πως «με τη μετάλλαξη Δ, ο εμβολιασμένος είναι και αυτός επιρρεπής στη μόλυνση, αν και σε πολύ λιγότερο βαθμό».

Μάλιστα κατέληξε πως «δεν είναι ώρα να μιλάμε με τέτοια αισιοδοξία για τον έλεγχο της πανδημίας», τη στιγμή που μετράμε 1.000 περίπου θανάτους το μήνα.

Κάνοντας λόγο για μέτρα ακατανόητα από υγειονομικής πλευράς, ο Ν. Καπραβέλος αναφέρθηκε στην αντίφαση να δέχεται η εστίαση εμβολιασμένους, την ώρα που το προσωπικό δεν είναι υποχρεωμένο να εμβολιαστεί. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «δεν είναι δυνατόν να μιλούμε για ελευθερία των εμβολιασμένων, καθώς αυτή δεν μπορεί να επιτευχθεί με τόσους πολλούς ανεμβολίαστους».

Κατέληξε, λέγοντας πως έχουμε μπροστά μια τραγωδία, με τους ανεμβολίαστους να κινδυνεύουν και όλους μας να χρειάζεται να συμβάλουμε στον έλεγχο της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα

Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα


Σοβαρός τραυματισμός 39χρονου οικοδόμου σημειώθηκε σ…

Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.