pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Βίντεο για τις γυναικοκτονίες: «Μη με αφήσεις ποτέ» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στο βίντεο με τίτλο «Μη με αφήσεις Ποτέ», στο οποίο πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος, παρακολουθούμε την ιστορία ενός ζευγαριού

που αρχίζει ειδυλλιακά και καταλήγει σε έναν εφιάλτη, με τον άνδρα να μετατρέπεται σταδιακά σε έναν κτητικό κακοποιητή και εν τέλει γυναικοκτόνο.

Η γυναίκα όταν αποφασίζει πως πρέπει να φύγει από αυτή την κακοποιητική σχέση, βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα αυτοκίνητο και δολοφονείται όταν ο «σύντροφός» της την πετάει στον γκρεμό (με σαφή αναφορά στην πρόσφατη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο με θύμα την Γαρυφαλλιά).

Το συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο είναι μια πρωτοβουλία του Κέντρου Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα, κλείνει με τη φράση: «Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό».

«Μέχρι σήμερα το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται ότι τις “αγαπούσαν”. Αυτό δεν είναι αγάπη. Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου και είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε», καταλήγει το βίντεο.

(*Προσοχή, το βίντεο περιέχει εικόνες κακοποίησης)

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv