pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Με πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Φλώρινας συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση των υποψηφίων της Πανσπουδαστικής Κίνησης ! (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Φλώρινας συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση των υποψηφίων της Πανσπουδαστικής Κίνησης

Συνεργασίας στα τμήματα της Φλώρινας με τίτλο “Η τέχνη “όπλο” για την οργάνωση του αγώνα”. Εκατοντάδες φοιτητές από τα τμήματα της πόλης κατέκλυσαν το Νέο Πάρκο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της Μιχαέλας Σαίτη, υποψήφιας με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΚΣ στον Σύλλογο Φοιτητών ΠΤΝ, οπού αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή, κάλεσε τους φοιτητές των τμημάτων της πόλης σε μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της ΠΚΣ. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Αναστασία Καλτσή, υποψήφια στον Σύλλογο Φοιτητών Καλών Τεχνών, όπου αναδείχθηκαν τα προβλήματα με τα οποία έρχονται σε επαφή καθημερινά οι φοιτητές του τμήματος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Ζέρβας, υποψήφιος στο Σύλλογο Φοιτητών ΠΤΔΕ, όπου ανέδειξε την σημασία οι φοιτητές των τμημάτων να ψηφίσουν μαζικά τα ψηφοδέλτια της ΠΚΣ, να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη συναυλία με τους Θανάση Δήμου, Στάθη Μουφτόγλου και την Χριστίνα Κουτσούκου.

Οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ευχαριστούν θερμά τους εκατοντάδες φοιτητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Ανανεώνουν το ραντεβού για τις 18 Μαίου, με την σημαντική ενίσχυση της Πανσπουδαστικής σε όλους τους Συλλόγους.

 

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιά…