pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Όταν ο Γιάννης Οικονόμου κατηγορούσε τη ΝΔ για τα «θαλασσοδάνεια» - "Φορτώνει τα δάνειά της στην πλάτη των πολιτών" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το παρελθόν, στο οποίο ο Γιάννης Οικονόμου καταφέρεται τόσο κατά της ΝΔ όσο και κατά του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα των “θαλασσοδανείων”.

Πρόκειται για την εποχή που ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος βρισκόταν στη Δημοκρατική Συμμαχία, το κόμμα που είχε ιδρύσει η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την αποχώρησή της από τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

Στο βίντεο ο Γιάννης Οικονόμου κατηγορούσε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ότι «παίρνουν 15 μέρες πριν τις εκλογές 50 εκατ. για να κάνουν εκλογές. Ευρώ που χρώσταγαν στις τράπεζες γιατί τα είχαν δανειστεί. Ευρώ που φορτώνουν στις πλάτες των φορολογουμένων. Αυτό δείχνει ότι ήταν και παραμένουν αδιόρθωτοι» σημείωνε.

Το επίμαχο βίντεο ανέσυρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, ενώ παραθέτοντάς το ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέρει:

«Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να συμφωνούμε και με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Είναι στοιχείο της δημοκρατίας. Εδώ συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου τα λέει πολύ σωστά για τα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» .

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από τον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ολοένα και περισσότερο παρατηρούμε την μετακίνηση των…

Νίκος Κατακαλίδης - Προπονητής Εορδαϊκού: «Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο, είναι ένας σημαντικός τίτλος για εμάς» (video)
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»