pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σημαντική διάκριση για το ηλεκτρονικό κατάστημα των επίπλων Ευκολίδης από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (video φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνδιοργάνωσαν, υπό την αιγίδα του Δ. Αθηναίων, εκδήλωση στον εμβληματικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς Αθηνών, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Η εκδήλωση είχε  τίτλο: “Εμπόριο – Παιδεία – Πολιτισμός”

Στη πρώτη φάση του διαγωνισμού, υπήρξε αξιολόγηση 385 συμμετοχών  από τις ομάδες φοιτητών, βάσει οδηγιών και επιστημονικών κριτηρίων που τέθηκαν από τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους ανά ενότητα.

Στη δεύτερη φάση, η εκτελεστική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές του Ο.Π.Α, καταξιωμένους επιχειρηματίες και στελέχη του Ε.Σ.Α, αξιολόγησαν και βράβευσαν τις καλύτερες εργασίες των φοιτητών και στη συνέχεια επέλεξαν τις τελικές συμμετοχές ανά κατηγορία βράβευσης, λαμβάνοντας υπόψη τους την αξιολόγηση/βαθμολόγηση των καταστημάτων από τις σχετικές παρουσιάσεις των φοιτητών.

Η τελική αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Βράβευσης, η οποία καλέστηκε να αποφασίσει την τελική κατάταξη των επιχειρήσεων ανά κατηγορία βραβείων.

Οι δύο κύριες κατηγορίες αφορούσαν φυσικά & ηλεκτρονικά καταστήματα, με τρεις υποκατηγορίες εκάστη, που αναφέρονται σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, έχοντας ως κριτήριο τον αριθμό των εργαζομένων ανά επιχείρηση Και βραβεύτηκαν συνολικά 18 καταστήματα!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των επίπλων Ευκολίδης, https://www.efdeco.gr,  διαγωνίστηκε στην κατηγορία των μικρών επιχειρήσεων, κερδίζοντας την πρώτη θέση!

Πολλά συγχαρητήρια !!!

Παναγιώτης Tσαρτσιανίδης www.kozani.tv  - www.ptolemaida.tv 

(Δείτε video και φωτογραφίες)

φωτο

 

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιά…